Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Używanie kodów na koncie, na którym jest dwóch kierowców

kukuszkuraczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Myślałem dzisiaj że mnie szlak trafi. Dobiero dziś, po miesiącu grania w NFS World, odkryłem darowe kody. I tu jest kruczek. Razem z bratem mamy jedno konto w NFS World, ale mamy dwóch kierowców w grze, czyli każdy ma swoją kasę, auta itp. Ale jeśli uzywam kodu to mogę go użyć tylko raz dla jednego kierowcy. Czyli albo ma darmowe Audi A1 on, albo ja. Nie da się tego jakoś pominąć? Albo przeżucić jednego kierowcę na nowe konto? Proszę o pomoc, chcę uniknąć zakładania nowego bo mam już 16 level.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki za odp. Ale mówisz "kurde", że co. 16 lvl to już nie opłaca sie cofać i grać od nowa? :)

No właśnie według mnie przesadzasz trochę. ;) 16 lvl to jeszcze mały jest więc powinieneś zacząć od nowa na nowym koncie. Tzn któryś z Was. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Chciałbym się zapytać, jak to wygląda jak masz 2 kierowców a kupujesz sb? Masz sb na dwóch kierowcach czy wybierasz na którym sb mają się znaleźć czy też prezent?

Opublikowano

@Up

Tak, gdy dostajesz prezent wybierasz kierowce do odbioru ;)

A boosty masz na oby dwoch kierowcach

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

16lv idzie spokojnie zdobyć w kilka godzin jazdy na ucieczkach drużynowych z bonusem +100% reputacji. Dam przykład, zacząłem w sobotę grę a we wtorek miałem już 26lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...