Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobrego tuta do javy

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego tuta do javy, z którego na prawdę się czegś nauczę i będę umiał coś zrobić sam, a nie, że przepiszę kod linijka po linijce i będę udawał, że jestem programistą. TuT (czy tam poradnik, jak kto woli) ma być od podstaw, czyli pierwszy program "hello world", a nie od razu kod na 50 linijek i ma być długi, a nie że skończy się na 5 lekcji itp. Oczywiście za link do takiego poradnika daję LIKE. O książkach mi nie piszcie, bo już mam.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

javastart.pl

Nie musisz przepisywać bezmyślnie kodu linijka po linijce. A jak przeczytasz ten kurs to jak wykażesz się inteligencją to na luzie możesz dobry program napisać.

Opublikowano

tak jak @up

javastart.pl

najlepszy (według mnie) internetowy poradnik do javy sam niedawno zacząłem go czytać i już troche ogarniam (jestem na 7 lekcji).

Strona ładnie wygląda wszystko jest fajnie opisane (przejrzyście) więc można łatwo się nauczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...