Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Polski Rap] Ostrzeżenie Dla Fanów Slu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc przejde do żeczy "Rychu Peja" Skończy z rapem jak go poskarżą .

Napisał tak zobczcie :

W Zielonej Górze chciałem wziąć sprawę w swoje ręce i ponoszę za to odpowiedzialność. Teraz nie chcę już brać odpowiedzialności za to, że jakiś gnój mnie prowokuje i będę postępował bardziej proceduralnie, mimo, że to wygląda jak skarżenie się. Mam to, kurwa, gdzieś i zawołam ochronę, bo oni są w pracy i to jest ich pierdolony obowiązek. I jeszcze jedno, jeśli sąd mnie skaże, skończę z muzyką, ponieważ uważam, że nie ma sensu robić czegoś, co zaprowadzi Cię wprost zza kraty. W całym moim dorosłym życiu wszystkie sprawy, jakie miałem miały miejsce w obecnej dekadzie, już po uzyskaniu popularności. Będąc zwykłym szarym człowiekiem z tłumu nigdy nie miałem problemów z prawem, nigdy na taką skalę jak dziś, będąc znanym rapperem. Nie tak miało to wyglądać. Jeśli poniosę kare za to, że wykonywałem swoją pracę w ciężkich warunkach i nie sprostałem presji otoczenia to po prostu pierdolę tę muzykę i tyle.

Przykro mi bo sam byłem jego fanem .

sygna1c.png
Znawca
Opublikowano

daj link do oryginalnej strony z jego wypowiedzią trochę mi się wierzyć nie chce xD

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

a wg mnie to dobrze ze skonczy z muzyka ... jako aartysta ktory w swoimi piosekami urazil napewno nie jedna osobe, to niemoze liczyc na to ze kazdy bedzie go wielbic itp. jako osoba znana powinin sie trohce kontrolowac i poprosci ochrone o usuniecie "delikwenta". a nie krzyczec ze go zabije ... powinine trafic do pierdla na jak dlugo sie tylko da, moze jego nasladowcy troche sie uspooja z "wyrazaniem emocji" i skonczy sie gadka dzieciakow "JP na 100%" ale jak dostana wpierdol na miescie to leca na policje ...

tez go sluchalem ale jakos potem zaczely mnie jego kawakli wkurwiac

Opublikowano

Rychu juz siedzial w wiezieniu i sie tam sfrajerzyl :) (Nie grypsowal)

Do ryska nic nie mam, lubie jego kawalki :)

A to co napisalem to taka ciekawostka bo malo osob o tym wie.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

I tak juz sie nachapal siana, na jego miejscu tez bym to pierdolil poki jest jeszcze znany.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Peja z Rapem nigdy nie skończy 15 lat już tworzy i przez jakiegoś popierdolonego dzieciaka ma skończyć z rapem.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Rychu nie pojdzie za kraty jakos z tego wyjdzie za duzo wniosl do polskiego hip-hopu zeby teraz jego kariera upadla, tworzyl zajebiste kawalki na wysokim poziomie przez prawie 16 lat.Chce zeby nadal tworzyl bo mu to wychodzi. Jest najlepszy w tym co robi to on rozkrecil rap mial swoje upadki i wzniesiena ale sie z tego wygrzebal mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie fani SLU zawsze beda go wspierac.

Opublikowano

Dajcie mi namiary na tego chłopaka co mu pokazał faka...to zrobimy z kolegami zrzutkę żeby wniósł oskarżenie ^^

pozdrawiam słuchaczy prawdziwej muzyki

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

prawdziwa muzyka czyli Metal <lol2>?

tu 80% userów tego gówna slucha i wy sie znacie na muzyce?

ahha.. Metal's MUST DIE!

Opublikowano

Dajcie mi namiary na tego chłopaka co mu pokazał faka...to zrobimy z kolegami zrzutkę żeby wniósł oskarżenie ^^

Tu sie z toba zgadzam.

@UP

Fakt faktem ze wiekszosc na forum, ogolnie wiekszosc mlodziezy slucha... Nie metalu ale "Rocka", dla kazdego "prawdziwa muzyka" wyglada inaczej, dla mnei np jest to house, electro electro \ house.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

nie słucham rysia ale dobrze zrobił z gnojkiem ; d

raczej nie zejdzie ze sceny.....

@offtop

ja lubię metal i nie wiem co macie do tego? o_0

Być zajebistym...

Opublikowano

wiecie co z nim zrobic.. wszystko na moj koszt!

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

No i mam nadzieję że tam skończy :}

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

płakać to ja nie będę po nim skoro walną focha - no bo jak to wygląda ?! "zabieram zabawki i spier... z tej piaskownicy" - prawdziwy gangsta !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Większość młodzieży słucha metalu? U mnie w klasie tylko ja,może 2 osoby słuchają rocka.A pozostałe 20 ? Łee tam,mniejszość :P

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Mnie to tam nic nie obchodzi zbytnio nie lubie takiej muzyki itp. tego stylu to jak dla mnie jest jakiś syf ale moim zdaniem powinien pójść siedzieć bo to jego wina, że tego chłopaka pobilii ale też chłopak sam się o to prosił więc już sam niewiem xD

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Słucham kilka lat Peje , nie może zejść ze sceny ;)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^