Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop - Problem z internetem!

CovallGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Dzisiaj dostałem od brata jego stary laptop tak dla zabawy..Podłączyłem sobie internet od routera ( ten co idzie kablem do pcta) i zauważyłem ze strony laduja sie w kij wolno..(praktycznie wcale) w przeciwieństwie do komputera stacjonarnego..

Wiecie moze w czym tkwi problem ?

Czyscilem rejestr, sprawdzalem stan dysku czy nie jest uszkodzony ( nie wiem co to ma do tego ale mniejsza..)

Opublikowano

Stary ? Czyli ma w ch*j słabą kartę sieciową i nie ogarnia

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Stary ? Czyli ma w ch*j słabą kartę sieciową i nie ogarnia

On nie napisał że laptop jest stary tylko że to stary laptop brata.Czyli taki z którego już nie korzysta bo ma na przykład nowy.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Podaj specyfikację laptopa

Bo jak się okaże że ten lapek ma 512mb ram i najstarszego celerona M, to się nie dziw że tak się ładuje ;p

graphic.png

Opublikowano

Ram:512

Karta graf:ATI RAGE MOBILITY-M1(COMPAQ)

Karta sieciowa:MiniPCI Ethernet Compaq 10_100

Procesor Intel® Pentium® III Procesor

System win xp professional sp2

:D

Youtube i google laduja sie dosc szybko jak na pc a reszta typu facebook , mpcforum i inne stronki to jest juz masakra..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...