Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telewizor:D

Polak000xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam telewizora głównie do gier(ma też odtwarzać kanały xD) Budżet 1350zł. FULL HD najlepiej i złącza HDMI ponieważ chce xbox360 podpiąć :D

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

Jaki rozmiar (cale) Cie interesuje? Proponuje 42cale - ja posiadam w pokoju LG 42ln5400 i jest przyzwoity - ma usb, prosta obsluga menu, dobry obraz ;)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Jaki rozmiar (cale) Cie interesuje? Proponuje 42cale - ja posiadam w pokoju LG 42ln5400 i jest przyzwoity - ma usb, prosta obsluga menu, dobry obraz ;)

Ja mam budżet 1350zł ma mić HDMI obraz full HD i min. 32cale :>

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

z tego co piszą w komentarzach telewizor chyba dobry - na tym forum poza robemem to malo kto sie zna na telewizorach, wiec ja bym radzil isc na inne forum :P

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

W jakiej odległości będziesz siedział od TV?

To ma b.duże znaczenie.

Kurcze no nie wiem chcę grać widząc wszystko a także żeby oczy mnie nie bolały.

Opublikowano

To określ się. Do 0-1m czyli przy biurku max to 27 cali bo nie ogarniesz tego wzrokiem podczas gier, bynajmniej takie jest moje zdanie.

Opublikowano

To określ się. Do 0-1m czyli przy biurku max to 27 cali bo nie ogarniesz tego wzrokiem podczas gier, bynajmniej takie jest moje zdanie.

Nie , będę miał z 2-3 metry . Tak myśle. Bo jak napisałem chce wszystko widzieć :D

Opublikowano

Jak 2-3m to ten 32 cale będzie taki akurat powiedzmy, choć dołożyłbym do czegoś większego.

Nie mam juz kasy :D Mysle że dostosuje swoją odległość do Telewizora: D Mam wygodny fotel więc problemu nie będzie. Dajcie jakieś propozycje :D

Opublikowano

Sony bravie 42 Cale :) albo Jakiegoś Samsunga z 6k serii bo 8k to trochę drogi ;/

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...