Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto?

RobinHoodZgreds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Państwa mam pytanko dotyczące mojego kolegi. Ponieważ kolega ma już jedno konto co ma 7tyś bitew i kolega zastanawia się nad nowym kontem żeby wszystko od początku zacząć czy to się opałaca wogule ?

Opublikowano

ale my w ogóle nie wiemy jakie staty ma kolega jak ma słabe to niech zaczyna od początku ponieważ będzie miał lepsze staty jak wiadomo będzie miał większe doświadczenie z poprzedniego konta i nie będzie tak lamił ;D , a jak ma dobre staty niech gra na koncie co ma 7tyś bitew

Opublikowano

Ja pier... Zaczła sie ta jeb.. era XVM-A i teraz każdy patrzy na staty ... XVM to jedno wielkie G.... Ci co polegają na nim to dla mnie zwyczajni Debile . Staty to nie wszystko , wszyscy powinni to wiedzieć . A tak wracając do tematu ja bym został an starym koncie staty zawsze można jakoś poprawić , po drugie troche szkoda tych 7k bitew zapewne jakaś 10 już na tym koncie jest .

Opublikowano

Witam. Państwa mam pytanko dotyczące mojego kolegi. Ponieważ kolega ma już jedno konto co ma 7tyś bitew i kolega zastanawia się nad nowym kontem żeby wszystko od początku zacząć czy to się opałaca wogule ?

masz 42 effa nie jest źle . Zacznij grać td szybko ci podskoczy . ;) a jak wolisz to zrob nowe konto ...

Opublikowano

Głupota.

3/4 "kozaków" z "pro" statami nabija je na low tierze (NIE MÓWIĘ ŻE WSZYSCY!).

Po statach nie da się ocenić gracza. Teamy są różna, samem gry się nie wygra.

Niech chlopak pieprzy statystyki i gra dalej na pierwszym koncie.

Z czasem statystyki się poprawią, a X t przybędzie :)

Opublikowano

Osobiście nie rozumiem graczy grających pod statystki, jest to czysta głupota. Stanowczo odradzam ! Szkoda zmarnowanego czasu na statystyki które prawie nic nie znaczą.

Opublikowano

Te staty to tak naprawdę pokazują szczęście gracza.Jeżeli ktoś ma dużo szczęścia i gra w dobrymi graczami to będzie miał wysokie effi a jak ma pecha i trafia na debili którzy tylko dobijają lub walą w swoich to ma małe.

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

@2UP

Skąd wziąłeś jego nick jak go nie podał?Jasnowidz?

Domyśl się on ma 7 k bitew i moze jeszcze jego kumpel ma 7k bitew . Nie napisze o sobie bo zaraz zaczniecie go wyzywac od noobów

Opublikowano

Osobiście nie rozumiem graczy grających pod statystki, jest to czysta głupota. Stanowczo odradzam ! Szkoda zmarnowanego czasu na statystyki które prawie nic nie znaczą.

robisz po 1k dmg co bitwę i staty masz dobre ...

Opublikowano

robisz po 1k dmg co bitwę i staty masz dobre ...

Podsumowując:

Chcesz mieć dobre staty? Graj dużo TD.

Taka jest prawda.

Zawsze wbijesz 1k+ dmg, na Ferdinandzie po 2,5k - minimum ( skończyłem linię niemiecką, na tym opieram swoją opinię)

I effi rośnie.

Tak? Effi? Bo prawdę mówiąc nie mam pojęcia jak naliczane są dane staty.

Jeśli komuś się nudzi to może "ocenić" mnie, jako gracza:

z4ed92.jpg

Opublikowano

Ja bym pozostał przy tym 7k , no chyba , że już bardzo mu te staty przeszkadzają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...