Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajperka i Premium

eXclusiVe^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Gdzie mam największą szansę na snajperke ?

2.Opłaca się kupić premium ? Dużo jest serwerów premium i są pełne ?

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Gram na PREMIUM i powiem Ci, że szkoda GC. Jedyne co masz, to exp x 2 i dolary (jeśli wypadną) też x 2. Na serwerach premium masz teoretycznie lepszy loot. Ja tego osobiście nie widzę. Możliwe, że to przez to, że gram z ESP i zawsze coś widzę ;)

Ktoś, gdzieś tu na forum napisał, jeśli dobrze pamiętam, że loot jest większy o 10%

Opublikowano

@up

Bo jest pochodź sobie z takim ESP przy norad lub camp splinter na serwie gdzie malo osób jest, a nie z dużą ilością

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

sa srednio pelne, czasem siedzi po 12 osob czasem 4. Zalezy od pory dnia, ale średnia graczy premium to według mnie 8 osób. Czesto spotykam ludzi na airport, czasami delta peak. W camp splinter nikogo nie widzialem, ale moi kumple mowili ze pare osob widzialo. Roznie bywa ;) polecam chodzic z personal lockerami, bo naprawde ciezko jest lootowac gdy na serwerze jest 10 osob ( wiekszy % ze Cie ktos odjebie :P )

Dla przykladu dzisiaj oklo 15 wracalem z full militarem, full staff na sobie i mnie 2 kolesi zabiło :C takie zycie, duzo kamperow ogolnie na lotnisku. ( a bylo 8 osob na serwie ... )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...