Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim serwerze jest MPC Racing Team?

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Ponownie zaczynam grę w NFS:W, i nie wiem, jaki serwer wybrać. Wolę tam, gdzie jest MPC RT.

Proszę o szybką odpowiedź, czas ucieka. :D

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Chicane EU, mniej cziterów, większy poziom jeśli chodzi o wyścigi. Nikt się nie wyzywa na zawodach o ramowanie, cheat'y itp.

Ale chłopka chce do Nas dołączyć przecież. :) Więc Apex.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dołączenie do MRT czy borykanie się z cziterami co 3 wyścig? Każdy ma 60lvl. na pursuit bocie wymaxowany jak i samochody. Ja osobiście mam dwa konta i to że dołączyłem do MRT nic nie zmieniło, nie mam lepszej opini o Apexie. Wolę wejść na Chicane i pościgać się bez wyzwisk: "Fuck you xxx framework at the end of". Już na Apexie przez 5 dni zablokowalem z 40 osób.

Opublikowano

Dołączenie do MRT czy borykanie się z cziterami co 3 wyścig? Każdy ma 60lvl. na pursuit bocie wymaxowany jak i samochody. Ja osobiście mam dwa konta i to że dołączyłem do MRT nic nie zmieniło, nie mam lepszej opini o Apexie. Wolę wejść na Chicane i pościgać się bez wyzwisk: "Fuck you xxx framework at the end of". Już na Apexie przez 5 dni zablokowalem z 40 osób.

Tutaj bym polemizował ;)

Na pewno nie jest tak, że Apex to sami cheaterzy i wyzywający, a Chicane jest 100% kultury, gracze nie rammują i jeżdżą zgodnie z przepisami ruchu drogowego. (tak to był sarkazm)

Równie dobrze na Chicane można trafić na cheatera, poza tym teraz SH i AF jest wykrywany natychmiastowo, a używający zostaje rozłączony na kilka godzin/ew. perm

PS. Gra na dwa serwery nie jest dobrym wyjściem, przykładowo, co jeśli będę chciał kupić jakieś auto za SB, mam zamawiać x2?

@topic

Apex - EU

Tam działa MPC Racing Team

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...