Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Problem] Spoilery itd...

Keesh™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, iż nie mogę otwierać spoilerów, komentarzy w statusach, pisać postów normalnie ( muszę klikac "dodaj odpowiedź" ).

No to tag. Także mi znikło te menu nad okienkiem co się pisze posty. Czyściłem ciasteczka ze 100 razy, czyściłem CCleanerem, reinstalowałem przeglądarki (na 3 przeglądarkach to samo). Dodam, że na telefonie mam to samo i na innych komputerach, które są podłączone do mojego wifi. Bardzo proszę o pomoc, już na prawdę mnie to wkurza...

Opublikowano

Wyczyść dane przeglądarki, które nie usuwają się przy reinstalacji.

Jeżeli masz chrome to, ustawienia > historia > wyczyść dane przeglądarki > zaznacz wszystko > kliknij "wyczyść dane przeglądarki" :)

Opublikowano

@2up: Mam mozille xD
@up: Nie działa :) Robiłem to.

Jakieś inne pomysły? To jest naprawdę uciążliwe.

@edit: Zwracam honor, nie zauważyłem, że mam 2x cośtam_city, teraz wszystko działa jak należy! Dziękuję Heniuś! :)

Opublikowano

@edit: Zwracam honor, nie zauważyłem, że mam 2x cośtam_city, teraz wszystko działa jak należy! Dziękuję Heniuś! :)

Więc wyjaśnione.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...