Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który V.I.P najlepszy?

nub123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno pytanko czy jak gralem kiedyś na publicu to już pewne że dostane bana?

Wszystko zależy czy ktoś Cię przyłapie itd, ale sam też polecam SiroSix'a. Moim zdaniem jeden z najlepszych programistów od hacków w WR.

Opublikowano

Ok,a ile expa mogę dziennie zrobić żeby bana nie dostać?

Hm trudne pytania poniewaz oni nie patrza ile kto ma exp-a tylko sa sprawdzane logi:D

Pamietaj jeszcze jedna rzecz ze jesli grasz to zombie opk to potem graj deathmeatche zeby do twojego lvl-a zgadzaly sie kill/death

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dopuszczalne jest bodajże 150 000 expa dziennie, większej stawki nie da się zdobyć w dzień.

jak to nie jak w dzien sie wbija od 1-40 z premka jak ktos chce do dalej bije

najwazniejsze jak juz wbijesz duzy lvl zmien nick wtedy tak jak by twoja postac przepadala :)

ja wbilem 85 zmienilem nick i bana nie ma i to nie pierwsze konto juz tak robione

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno pytanko czy jak gralem kiedyś na publicu to już pewne że dostane bana?

VIP jest może mniej wykrywalny, lecz jak ktoś Cię przyłapie to nie ma różnicy... ;)

jak to nie jak w dzien sie wbija od 1-40 z premka jak ktos chce do dalej bije

najwazniejsze jak juz wbijesz duzy lvl zmien nick wtedy tak jak by twoja postac przepadala :)

ja wbilem 85 zmienilem nick i bana nie ma i to nie pierwsze konto juz tak robione

Mimo zmiany nicków konto jest to samo, nie banuję cię ponieważ nie dajesz się nakryć, hackujesz z umiarem, lecz zmiana nicku nic nie pomaga :D Bo konto to samo.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

VIP jest może mniej wykrywalny, lecz jak ktoś Cię przyłapie to nie ma różnicy... ;)

Mimo zmiany nicków konto jest to samo, nie banuję cię ponieważ nie dajesz się nakryć, hackujesz z umiarem, lecz zmiana nicku nic nie pomaga :D Bo konto to samo.

uwierz mi, że jest tak jak ja pisze. wypowiadał się o tym nawet poseidon, ze jezeli zmienisz nick twoje konto zaczyna wszystko od nowa tam samo jak dane gromadzone sa od nowa, tak jak bys zalozyl nowe konto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...