Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sprzęt dla DK lvl 90 Unholy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem już bardzo blisko lvl 90 i zastanawiam się jaki sprzęt na ten lvl byłby dla mnie najlepszy. Najlepiej jakby był za gold. Gram na globalu, na DK, Unholy. Z góry dzięki za pomoc. :)

Gold Member

1375966576-U902927.png

fs.png

Opublikowano

Jak pod pvp to zakup PVP set z Blackshmitingu, na ah na pewno będzie.

Jeżeli chodzi o PVE to może być gorzej kupić za gold coś dobrego, bo tylko itemy na niektóre sloty możesz kupić.

Pod PVE itemy znajdziesz tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

zjedź kawałek w dół i tam masz od ~420ilvl do ~550ilvl itemy

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Jak chcesz mieć dobre itemy do pve, to chodź na worldbossy i szukaj skrzynek/rare na Timeless Isle. Itemy Timeless maja 496 ilvl, a moze trafi ci sie Burden of Eternity, czyli random item 535.

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał. Najłatwiejszy sposób na szybkie do gearowanie. Jakieś 3 dni temu przyszła mi wiadomość na maila od blizzarda z darmowym tygodniowym abonamentem. Miałem wtedy może z 455 ilvl, a teraz 493. Wszystko dzięki nowej wyspie dodanej w patchu 5.4 ( Timeless Isle ). Na dodatek można na niej nieźle zarobić przez posiadanie enchantingu, dzięki któremu możemy rozkładać itemki z chestów na matsy ( Sha Crystal ). Za stack Sha Crystal na moim serwerze można wyciągnąć jakieś 1.2k golda :).

To jest ukryta treść, proszę

ps. możecie wysyłać zaproszenia to będzie można się wybrać na jakieś farmienie na Timeless :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz mieć dobre itemy do pve, to chodź na worldbossy i szukaj skrzynek/rare na Timeless Isle. Itemy Timeless maja 496 ilvl, a moze trafi ci sie Burden of Eternity, czyli random item 535.

Jaki random item?! Po kliknięciu Burdena musisz wybrać token słabszego itema (496) [nie może być to item! Musi być to token do niego] i klikasz na nim i wówczas dopiero dostajesz item 535 (i tak itemki z wyspy są słabiutkie)

1r8n.png