Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge zarejestrowac sie na konto google

Gość Zawadzki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam taki problem na fonie android,przez symbole musze zarejestrowac sie na swoje konto google a ja nie znam,na pewno napiszecie jak nie mozna dobrze napisac symbol,ja dobrze ale ostatnie nie wiem czemu nie chcialy sie laczyc i tak pisze:

Zbyt wiele prob wpisania symbolu

Aby odblokowac.zarejestruj sie na swoim koncie w google..a ja nie pamietam jaki nawet byl nick ;x pomozcie co najszybciej i najlepiej rozwiazac problem.prosze pomozcie bo dostalem tego fona wczoraj xD

Opublikowano

siemka mam taki problem na fonie android,przez symbole musze zarejestrowac sie na swoje konto google a ja nie znam,na pewno napiszecie jak nie mozna dobrze napisac symbol,ja dobrze ale ostatnie nie wiem czemu nie chcialy sie laczyc i tak pisze:

Zbyt wiele prob wpisania symbolu

Aby odblokowac.zarejestruj sie na swoim koncie w google..a ja nie pamietam jaki nawet byl nick ;x pomozcie co najszybciej i najlepiej rozwiazac problem.prosze pomozcie bo dostalem tego fona wczoraj xD

Dostałeś zablokowany telefon musisz wgrać od nowa androida (albo zrobić update)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

mam taki problem,że nie moge odszukac na nootbuku urzadzenie bo musze kliknac w fonie ale nie moge tylko klikanie register,polaczenie.nie moge wejsc na kompa bo mam zepsutego i jest naprawie .pomoz mi jak to rozwiazac czy isc do serwisu zeby ci to zrobili;p

Opublikowano

Ty w ogóle nie potrafisz pisać w języku polskim ! Przeredaguj te twoje wypowiedzi bo to nie rozmowa tylko bełkot !!!

Jeśli masz zablokowany telefon to zaloguj sie na konto google , nie pamiętasz danych to wgraj androida od nowa , a jesli i tego nie potrafisz to IDZ DO SERWISU ! Tam wszystko Ci zrobią na forum nikt Ci nie pomoże przez ekran ..

11967467.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...