Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarny ekran - no signal

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś nie tak z karta graficzną.
PPM na HDOnline. exe i tam "uruchom z procesorem graficznym" Pokaż, jaki masz ustawiony domyślny.
Próbowałeś ewentualnie przez lauchera otworzyć? Ewentualnie masz raport błędu, który Ci wyskoczył?

Opublikowano

@up ty masz win7 a ja xp więc nie mam takich opcji co ty mówisz np rozwiązywanie problemów

raport jest taki

"2013-9-25 17:19:10:875 Texture loading failed--c:\iahgames\hdonline\enginedata\default-n.bmp"

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@up ty masz win7 a ja xp więc nie mam takich opcji co ty mówisz np rozwiązywanie problemów

raport jest taki

"2013-9-25 17:19:10:875 Texture loading failed--c:\iahgames\hdonline\enginedata\default-n.bmp"

Dziwne, ja takiego pliku nie mam. Mam tylko .dss. Ty ten plik w tym katalogu posiadasz?

Edit: Coś nie tak Ci się ściągnęło. Ten plik, w którym masz problem to tekstura, która jest tłem podczas wpisywania passów. Nie powinna ona mieć końcówki "bitmapa" tylko dds.

Opublikowano

Wywal/usuń odinstaluj całkowicie grę, następnie ponownie ją zainstaluj.
Jak już Ci się zainstaluje gra, powinna Ci się uruchomić poprzez laucher. Uruchamiała Ci się poprzez laucher za 1 razem?

Edit: Nie instaluj na głównym tylko na jakimś innym dysku najlepiej.

Opublikowano

Gra się odpala po przez patcher i później jak na screnach jest :( a gre Instalowałem na Dysk D teraz na C spróbuje ;./

To czemu w raporcie błędu masz dysk "C"...?

Podczas pierwszego uruchomienia zrobiłeś aktualizacje w laucherze?

Opublikowano

tak robiłem wszystko nawet rejestr przeczyściłem :) a tutaj nowy log

"2013-9-25 18:7:42:609 Texture loading failed--c:\iahgames\hdonline\enginedata\default-n.bmp

2013-9-25 18:8:1:828 JXTerrain::LoadFromFile failed--SourceFiles\JXTerrain.cpp,4223
"
nawet na starej wersji nie działa grr :(
Proc pentium 4 (2.54ghz x2)
1,5GB RAM
Karta 256 mb :O
i nie dziala? :/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Tak, może być problem:

XepU2wV.jpg

Nie wiem, wygląda na to, że to jest błąd w pobieraniu. Coś Ci albo laucher źle aktualizacje pobrał, albo przy ogólnym ściąganiu ze strony.

Czy zrobiłeś tak, uruchamiając lauchera, jak w tym tutku?
http://www.mpcforum.pl/topic/1053678-masz-blad-przy-logowaniu-wejdz/

Edit: Zaraz Ci wyśle mój folder z grą spakowany, zobaczymy, czy to problem z pobieraniem plików, czy z Twoim kompem.

Opublikowano

dziękuje :) dam znać za 1h bo hosting jest strasznie słaby i max 250kb pobiera zamiast 3.0 mb/s

@Edit nadal to samo :( czyli czegoś brakuje, jakiegoś sterownika czy coś :/

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...