Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PunBB kolor grup / Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam.

Razem ze znajomym chcę założyć pewną malutką organizację i pokusiłem się na lekki silnik, który nie zjada dużych zasobów. Wybrałem PunBB. Aktualna wersja tego silnika to 1.4 i mam pytanie. Gdzie się zmienia kolory grup? Bo w PA tego nie ma, a w FTP jest tak pogmatwane to, jeśli chodzi o CSS, że trudno mi się z tym połapać.

I jeszcze jedno.. Jeżeli znacie jakieś małe darmowe silniki forum to podajcie propozycje.

Opublikowano

Silnik mybb jest łatwy do ogarnięcia, ma przejrzysty panel administratora, możliwość dodawania własnych mycode, cenzury oraz wiele wiele więcej. Istnieje również możliwość zmiany koloru rangi.

Jeśli pomogłem daj + :)

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Silnik mybb jest łatwy do ogarnięcia, ma przejrzysty panel administratora, możliwość dodawania własnych mycode, cenzury oraz wiele wiele więcej. Istnieje również możliwość zmiany koloru rangi.

Jeśli pomogłem daj + :)

Wiem jak działa MyBB, ale pytanie było związane trochę z PunBB... Lecz wybrałem MyBB gdyż już mam jakieś doświadczenie z nim.

Polecam PBBoard :)

Silnik podobny do IPB/vB. Najlepsze jest to, że jest darmowy :)

Ciekawy, ciekawy.. Zmienie na ten jak tylko się wybije dalej to PBBoard

Opublikowano

Wiem jak działa MyBB, ale pytanie było związane trochę z PunBB... Lecz wybrałem MyBB gdyż już mam jakieś doświadczenie z nim.

Ciekawy, ciekawy.. Zmienie na ten jak tylko się wybije dalej to PBBoard

"I jeszcze jedno.. Jeżeli znacie jakieś małe darmowe silniki forum to podajcie propozycje." Podałem darmowy silnik...

Jeśli pomogłem daj +!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...