Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Masz błąd przy logowaniu?

JuicyPussy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zauwazylem ze ludzie maja problem z zalogowaniem sie, mam nadzieje ze wam to pomoze.

1. A wiec kiedy odpalimy ikonke RiseOfMetin, naciskamy na koleczko:

3qtr.png

2. Potem nam sie pojawi nastepne takie same okno i naciskamy na przycisk w lweym gornym rogu i wtedy jak nam sie spatchuje naciskamy ponownie koleczko w prawym dolny rogu:

5im7.png

Mam nadzieje ze wam to pomoglo.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Zależy jeszcze, jak wygląda ten problem z logowaniem. Czy jest to error, czy jakiś Chiński komunikat, który wyskoczył.

Ale zawsze moga sprawdzic np tym sposobem cokolwiek im wyskoczylo :D.

Opublikowano

Zależy jeszcze, jak wygląda ten problem z logowaniem. Czy jest to error, czy jakiś Chiński komunikat, który wyskoczył.

Myślę, że chodzi o komunikat, bo póki co innych błędów dopatrzeć chwilowo się nie da.

Opublikowano

Myślę, że chodzi o komunikat, bo póki co innych błędów dopatrzeć chwilowo się nie da.

Tylko jest kilka komunikatów :P Jest error, który wykrywa błędne znaki (np cyfry) i błąd o błędnym loginie lub haśle.

Opublikowano

Jeśli błąd jest taki, że po wciśnięciu tego kloca wyskakuje wyskakuje komunikat i nic się nie dzieje (patcher nie zgasł, gra się nie włączyła) to w/w obrazki są od tego błędu.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...