Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zagrać sobie w wow'a na serwerze Hellground hunterem, krasnoludem. No i teraz tak :

1.Jakie profesje polecacie na huntera ? ( myślałem o minning + inżynieria )

2.W jakim speku ( o talentach mówię, jeśli coś to poprawcie bo dawno nie grałem i nie pamiętam ) expić, zależy mi na tym żeby szybko się expiło i łatwo zabijało moby.

3.W jakim speku grać na pve ?

4.Jakie jest z duegonami na hellgroundzie ? Widzę, że jest tam jakiś group finder. Tylko czy to działa tak samo jak na np. wotlk ?

5.Czy krasnolud to dobra klasa dla huntera ?

6.W jakie eq ubierać się ? ( pamiętam, że hunter na początkowych lvl chodził w leather później w mail ). Tylko co to eq musi mieć ( chodzi np. o +agility) ?

To chyba, tyle. Z góry dzięki za odp.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Mining + Inżyniera opłaca się, bo jak wbijesz 70tkę możesz mieć z engi właśnie google epic.

Do tego z engi będziesz mieć też.

http://www.wowhead.com/item=32756 

gun.

Beast Mastery jest opłacalny do expa.

Co do PvE. Podobno BM też dobry na TBC.

Nie... Group Finder na TBC nie działa jak Dungeon Finder na WOTLK. Musisz sam znajdować lub formować grupy.

Krasnolud ujdzie, ale polecałbym night elfa.

Agility to podstawa u huntera,inwestuj w agility na tyle ile się da.

// Moderator a znów nie przestrzega "code" !!

// Caltoro

Opublikowano

Witam, mam zamiar zagrać sobie w wow'a na serwerze Hellground hunterem, krasnoludem. No i teraz tak :

1.Jakie profesje polecacie na huntera ? ( myślałem o minning + inżynieria )

2.W jakim speku ( o talentach mówię, jeśli coś to poprawcie bo dawno nie grałem i nie pamiętam ) expić, zależy mi na tym żeby szybko się expiło i łatwo zabijało moby.

3.W jakim speku grać na pve ?

4.Jakie jest z duegonami na hellgroundzie ? Widzę, że jest tam jakiś group finder. Tylko czy to działa tak samo jak na np. wotlk ?

5.Czy krasnolud to dobra klasa dla huntera ?

6.W jakie eq ubierać się ? ( pamiętam, że hunter na początkowych lvl chodził w leather później w mail ). Tylko co to eq musi mieć ( chodzi np. o +agility) ?

To chyba, tyle. Z góry dzięki za odp.

1. Mining jeżeli nie masz kasy. Engi ok, bo okoulary

2. TBC, hmmm... w czym się grało w TBC... trudne pytanie ale expiło się chyba w Beast Mastery

3. I znów trudne pytanie... (krótka pamięć) Ale na 95% w MM

4. -------

5. Całkiem całkiem. Ze względu na passywny racial do gunów

6. Agility to główna statystyka. Potem sukcesywnie lepszy Tier zdobywaj.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Super, dzięki za odp. Macie like :)

Temat do zamknięcia.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...