Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać

DjRedix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli jesteś zielony i nie chcesz wydawać pieniędzy: 1. szturmowiec (na mapy dla piechoty), 2. mechanik (na mapy z pojazdami).

Snajper jest najtrudniejszy, bo trzeba się nauczyć unikać bezpośredniej walki i trafiać w głowę.

Medyk jeżeli lubisz pomagać (grać drużynowo).

Opublikowano

Ja polecam na 1 slocie szturmowca a na 2 brać mecha.

1. Szturman ma przewage na polu walki ze względu na wyposażenie - dobijasz 3 lvl do aeka, dodajesz do niego dodatki i to wystarczy do ostrego nabijania :)

2. Najlepsza zabawa z rpg oraz minami ppanc. Ja myśle że najszybszy exp jest dla mechanika bo możesz nawalać w pojazdy z rpga. Jedyny minus to karabinki które mają strzsznie mało ammo ale jak już to taki początkowy najlepszy jest ump45. Potem mp5 lub co innego

Opublikowano

Mechanik i szturmowiec

Mechanikiem fajnie nabija sie expa dzięki RPG a bronie ma też nie złe ( na niskie lvl to UMP i 9A-91 a na wyższe as val i mp5)

Szturmowiec natomiast ma najlepsze bronie a z odblokowanym C4 może niszczyć pojazdy

LOL

Opublikowano

A ja sądze, że jednak zamiast którejś z tych może spróbować medykiem :) Bronie nie są złe :) Na początku mozna pokampic w BTR zeby lvl wbic i kupic jako takie eq, a poźniej z górki,

Opublikowano

Szturm/mech, potem medyk, a potem snajper (w kolejności od najłatwiejszego do najtrudniejszego)

Czekam na hejty xD

Szturmem ogarniesz nawet początkowymi broniami, a mechanikiem, jak uzbierasz na RPG boosta, to już chyba nie trzeba tłumaczyć :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja na początku wybrałem medyka, nie wiem czemu ale żałowałem, stworzyłem snajpera, jeszcze bardziej żałowałem (lol) ale grałem tym snajperem, masakra nie polecam na początku, medyka mogę Ci polecić jeśli zamierzasz stracić trochę kesza, mechanik jeśli lubisz wyrzutnie, a szturmowiec... nawet z famasem nudno mi się nim gra. Wniosek? Mechanik > Szturmowiec > Medyk > Snajper. ;)

Opublikowano

A mym zdaniem Szturm(c4 i najlepsze bronie)>Medyk(defibrylator i dosyć dobra broń na niski lvl(FN MINIPARA)>Mech(RPG i dobra broń na początek (UMP) i mina PPANC)>Zwiadowca(Ogólnie słaba klasa trzeba wbijac 9-12 lvl żedy dostac niezłą broń dodatkowo trzeba mieć wyczucie do headów)

Opublikowano

z tym wyczuciem do headów i mnie najgorzej, większość ludzi ma z tym problem na początku,

a 9-12 lvl, przy dobrych wiatrach można wbić w 3-4 dni (jeśli się ogarnia grę trochę)

Opublikowano

Szczerze to teraz medyk to ścierwo liczone na samym końcu chyba,że dla teamu dacie apteczkę i wskrzesisz i to tyle.

Teraz medykiem kijowo się gra i będzie jeszcze gorzej gdzie i tak medyk ma długi czas przyłożenia do trybu celowania duży odrzut w broni,a wkrótce mega odrzut broni czyli nerf broni.

I nie da się w dużej mierze grać medykiem,bo nie dość,że ma bronie wolne czyli wolna prędkość wystrzału duży odrzut,a zabijanie z biodra w przypadku niektórych broni to wyczyn gdzie innymi postaciami idziemy przymierzamy nawet bez trybu ppm i zabijamy szybko i na temat.Kiedyś grało się świetnie medykiem i nawet na dawniejsze czasy bym polecił,a teraz to lepiej trzymać się z daleka.

Teraz to tylko liczy się szturm/mechanik i sniper w późniejszej mierze o medyku już chyba nie muszę dalej wspominać :P

Bo mi się już rzygać chce i tym co robią z medyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...