Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mgl?

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wracam do bfh. Postanowiłem grać soldkiem w natio( mam m16 i super ręczna armata( kradzione) ). Opłaca się kupić mgla w promocji np. za 999f lub jak kiedys bylo, za 599f.

Opublikowano

mgl na soldku jest noobski i nie potrzebny bo masz gs. Lepiej kup sobie stalowy granat ręczny/bomba billa.

Opublikowano

Granatem sie nie wybijesz..

Ja mam to chodz nie uzywam zbytnio, bo mam inne bronie tam. Jak kto woli, mi nie raz uratowalo to tylek gdy sie wycofywalem, lub gdy chocby chcialem sie wybic/zrobic efektownego killa. Za ta cene mozesz kupic ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Właśnie granatem nic nie zrobię. Najpierw chce nauczyć się grać granatnikami, bo bronie mam.

Opublikowano

Ja w każdym razie nie polecam, nawet na NC nie można mieć mgl na soldku.

Już lepiej zamiast tego granat ręczny, jeśli chodzi o wybijanie, to od tego jest mandos albo gunner z bazuką.

Soldek, ma chodzić, podpalać, blastować i rzucać gs'em, a nie spawmować z granatnika ;p

Opublikowano

Granat jest najlepszy moim zdaniem dla tego builda - podstawa z resztą u typowego Soldiera, tak jak RPG na Gunnerze. Jeśli grałbyś np. LR SG + LR pistol to wtedy MGL mógłby się przydać.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Coś kupować na gunnera? Mam uber plecodrap i kradziony lr mg+ uber bazooka. W plecodrapie mam 3 pociski wybuchowe. I jeszcze mam uber packe z clawa. Strój posiadam, kiedyś kupiłem z promocji za 8k funds.

Opublikowano

@UP

Nic, gra ci się dobrze, to niczego nie zmieniaj - to tak, jakby interesowała cię piłka nożna, ale trenowałbyś siatkówkę :p Chyba, że chcesz kupić i spróbować grać z LR SG tak dla odmiany ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...