Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dot. Battlefield 3 PC BOX Edition

azonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam pytanie dotyczące Battlefield 3 w wersji pudełkowej mianowicie mam zamiar kupić grę Battlefield 3 i Premium z DLC i tu moje pytanie jak wtedy tą grę uruchomić przez Battleloga czy jak sorki za taką głupotę ale nigdy nie miałem styczności z BF3 wiem tyle że jak mam na Originie to przez battleloga się odpala ale właśnie nie wiem jak to się robi w wersji pudełkowej i jeszcze jedno jak później aktywować premium ? bo na Allegro jest do kupienia w wersji pudełkowej ale podobno nie ma płyty tylko jakiś kod. Sorki za ten chaos ale spieszę się do pracy i na szybko pisze temat :)

Opublikowano

Na początek aktywujesz kod na gre, potem logujesz się na battlelogu przez dane z origina.

Jak już ogarniesz battleloga to pobierasz i to tyle :D

Opublikowano

Na początek aktywujesz kod na gre, potem logujesz się na battlelogu przez dane z origina.

Jak już ogarniesz battleloga to pobierasz i to tyle :D

A kod dostane razem z płytą ? I co pobieram ?? sorki ale nie kumam zbytnio :)

Opublikowano

No jak kupujesz bf3 w pudełku to kod musi być na milion %.

Jak dodasz bf3 do origina to instalujesz z płyty (wcześniej nie doczytałem o płycie) i pewnie trzeba będzie update pobrać ale z tym do już problemu nie ma

Opublikowano

No masz kod wpisujesz w origin i masz bf3 pobierasz z neta,bo z płyty nie działa(no ja próbowałem i nie dało rady,może ci da ale mi nie) później wpisujesz ten kod z bf3 premium i masz bfe i premium,tak kod będzie razem z płytą i masz pobierać tą grę z platformy Origin ;] a Battlelog'a ogarniesz bardzo szybko ;d logując się polecam ci wpisywać w adresie "/pl" czyli zamiast www.battlelog.battlefield.com/bf3 to dodajesz to /pl (wrazie jakbyś miał battleloga po angielsku ;]

xrdj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...