Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry to nie wszystko

BuuuU.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem PatrO , kiedyś nałogowo grałem w metina ale z tego wyszedłem ;d zaczełem przygodę z rapem i licze na waszę opinię ;p dam wam kilka tracków do stestowania , nie są najlepsze gdyż są to początki i nie są nagrywane w studiu ;p

http://www.youtube.com/watch?v=Gq5X-t6wTNs

;)

nie jest źle ? łapa w góre ;) z góry dziękuję , Piona ;)

Opublikowano

aż dalem suba czekam na kolejne nie są złe.

Nie kłam.

Witam, jestem PatrO , kiedyś nałogowo grałem w metina ale z tego wyszedłem ;d zaczełem przygodę z rapem i licze na waszę opinię ;p dam wam kilka tracków do stestowania , nie są najlepsze gdyż są to początki i nie są nagrywane w studiu ;p

http://www.youtube.com/watch?v=Gq5X-t6wTNs

;)

nie jest źle ? łapa w góre ;) z góry dziękuję , Piona ;)

Jest kurwa tragicznie, przez ciebie mało co słuchu nie straciłem, lepiej wracaj do metina, a tak swoją drogą to kolejne kawałki będą o uzależnieniu od tej gry?

Skończ z rapem zanim rap skończy z tobą, a raczej środowisko. Nie masz nawet potencjału, może go pokażesz za jakieś 500 lat jak nauczysz się nawijać. W tych kawałkach nie jest nic dobre, nawet bity chujowe, pianinko w flu... Kwadratowe rymy od chady, flow od kuli, technika od magika no i mamy chujowy patent na rapera.

Popraw się albo nie wypuszczaj nic do netu bo ta muzyka ma już dość chujowych MC.

Opublikowano

Ja tam myśle, że nie jest tak źle. Mój znajomy też robi takie kawałki w domu i coraz lepiej mu idzie, Ci wielcy też w domu zaczynali, więc ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...