Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|ZAPOWIEDŹ|SERWER HARDCORE 1.6.2|GILIDE+SURVIVAL|AUTORSKIE SKRYPTY I PLUGINY|1.6.2|

tomasino9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ten post administracja zaliczy jako spam to gratuluję.

Na serwerze nie zagram i wątpię że będzie +20 ludzi.

Nie umiecie nic swojego wymyślić?

Mapka w 80% zwalona od skkf'a a stronka w 99% od mc4u.pl

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

@up Nie zgadzam sie z twoja wypowiedzia... To ze na obrazku widzisz konia to nie znaczy ze odrazu "odpier*olone z skkf'a" ale dla graczy non-premium bylo by to fajne poniewaz nie moga stapac po serwerze skkf'a. Staramy sie wymyslac takie mapki aby pasowaly do serwera itp. Po za tym nie ocenia sie ksiazki po okladce, nawet nie weszles a juz krytykujesz, ...

@edit

a strone otrzymalem za darmow od niejakiego Sysia, wiec nawet nie wiedzialem ze 2 taka podobna strona istnieje. Mam takie same gildie jak ty, i dlatego rozglaszasz zeby gracze nie grali bo mam takie same gildie jak ty? Kupilem te gildie wiec mam prawo robic co chce...

Opublikowano

Jakie niby gildie kupiles no ale nie ma problemu Juz sie nie moge doczekac twojego serwera ;3 juz epwnie domyslasz sie co sie z nim stanie :=)

Co do serwera

To i Spawn skopiowany jak i strona pozdrawiam.

Opublikowano

Nie interesuje mnie to czy masz takie same gildie czy nie.

Chodzi o sam fakt.

Nie umiecie sami czegoś zrobić a próbujecie coś zrobić. Zgłoszenie w sprawie strony także już poszło.

A co do ss to nie chodzi o konia ale całą mapkę, nawet środek mapki jest taki sam/podobny w 95%.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Prosze oto skype osoby ktora mi powiedziala ze to jest jego kod: kizys321, ja nic o tym nie wiedzialem ale teraz wiem ze to oszust... Postaram sie zmienic kod strony ale to nie z powodu "ze sie boje" tylko z powodu tego ze nie chce aby byly 2 takie same strony, co do mapy wasze opinie mnie nie intersejua z tego co widzialem na filmikach styl waszego spana jest podobny w 89% do skkf....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...