Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ItemShop na strone pod API

Pecet48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje darmowego itemshopu (bez grafiki i jakis bajerów tylko wystarczy "goły" kod) do którego moge łatwo podczepic API.

Pozdrawiam

Pecet48

ps. podałem zły tytuł posta więc przepraszam za to ale się rospędziłem.

Opublikowano

No tak sory pisalem szybko.

Poszukuje item-shopu na strone do minecrafta. Do serwera na hostingu PixelTeam. Musze zrobic sklep i podczepic do niego API wlasnie z pixelteam.net.

Kompletnie nie wiem jak to zrobic.

Opublikowano

a czy pixelteam udostępnia jakieś dane do takiego hostowania sms shopa ? albo masz możlwiość edytowania server.properties? jak tak to każdy sms shop powinien działać chyba że mają blokadę na rcony

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Tak . Udostępnił API dla wszystkich. Prosciej : Można dac komus linka aby wszedł i doładowal kase na konto z zewnątrz .

Opublikowano

Napisal by ktos dla mnie za darmo lub za niską opłatą sms taki itemshop? Do tego API ?

Albo za bycie w ekipie mojego nowego serwera do którego własnie ma byc ten itemshop. :D Bedzie to duży serwer więc sie opłaca :D

Opublikowano

Mógłbym napisać ci takowy itemshop, cenę uzgodnimy na pw ok?

Ok. Tylko ty do mnie napisz bo ja niewiem dlaczego nie moge .

Opublikowano

Ale tam jest all wytlumaczone ze nawet ja bym to ogarna :P kilkanascie minut roboty bez panelu admina a panelem mniej niz godzina ^^

Opublikowano

Pewnie masz zapełnioną skrzynkę, dlatego nie możesz napisać.

Co do tematu, chcesz by ktoś Ci coś dał za darmo?, to chociaż to dobrze opisz, czego tam wymagasz, a nie dajesz na odpier**l się i myślisz, że już ktoś Ci pójdzie na rękę i będzie zgadywał?

Chcesz zapłacić smsem "minimalną" kwotą?, to napisz już chociaż ile. Dla kogoś może być 30 zł smsem mało, a dla drugiego nawet 6 zł to dużo.

Mam taki kod, ale Ci go nie dam, bo nie umiesz poprawnie napisać na czym Ci zależy. Za dobrą kwotę Ci go sprzedam ;).

P.S. Nie "rospędziłem", tylko "rozpędziłem".

@hoopek, kiedyś na pewno udostępnię :P

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Ok. Jak już pisałem zleciłem to komuś więc mam już nawet ten itemshop :D Wielkie dzięki wszystkim za pomoc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...