Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z cyklu: OKAZJE NA TABLICY.... oO

ZjeemCie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedawca Karolina, jakieś wątpilowści? :D

Trudno zobaczyć że gra na PS3, nie zdziwiłbym się jakby powstał temat w dziale GTA: Czemu nie działa mi GTA V? xD

Opublikowano

Kurwa, kupiła gre za 200zł +, żeby ją sprzedać za 50 zł ? -. -

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

@Up jeśli w opisie napisane jest

"Sprzedam za 50zł nową grę GTA V" to taki numer nie przejdzie.

Kto mu później udowodni ?

Na tablicy nigdzie nie potwierdzasz zakupu, jest to serwis informacyjny czy jakiś tam, gość zażyczy sobie przelewu, przelejesz mu kasę a on albo zmieni numer telefonu, usunie konto na tablicy albo wyśle Ci kupe lub inne bzdet i w żaden sposób tego nie udowodnisz, no chyba, że będziesz nagrywał rozmowę etc. ale pierdolić się o 50zł a nigdy nie wiadomo czy sprawę byś wygrał.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Mnie bardziej ciekawi opis, pisze że nowa, nie używana to skąd wie że nie działa na jego komputerze?

Opublikowano

Podajcie mi link do tej aukcji, napisze do tej laski i zadam kilka irytujących pytań:)

Szkoda, że numeru telefonu nie dała :(

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Podajcie mi link do tej aukcji, napisze do tej laski i zadam kilka irytujących pytań :)

Szkoda, że numeru telefonu nie dała :(

Koniecznie napisz tutaj co udało Ci się dowiedzieć xD

@Topic:

Są ludzie i parapety.

Opublikowano

Przecież to podtęsp.

Po 1.Koleś specjalnie dał imie żeniskie abyśmy my myśleli jak niektórzy z was, że baba jest głupia.

Po 2 Cena 50zł, nawet jeśliby kupiła to i tak jest nielogiczne, że z 230 na 50 zł.

Po 3. TO JEST oczywiste, że jak by taka osoba jak ta ,, Karolina '' poszła do sklepu to by powiedziała: Poproszę GTA 5 na komputer. Wtedy otrzymała by odpowiedź: Ależ proszę pani, ta gra jest jak na razie tylko na konsole :)

Po 4. Ty wysyłasz pierwszy kase i już jej nie zobaczysz więcej, ani gry ani kasy :)

Złodzieje!

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Ja pierdole czy wy nie potraficie użyć mózgu?

Przecież serwis tablica.pl polega na daniu ogłoszenia w SWOJEJ OKOLICY by ktoś mógł zakupić osobiście.

Nawet na tablicy pisze wielkimi literami, żeby NIGDY NIE PRZELEWAĆ PIENIĄDZE, tylko kupować osobiście.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...