Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie przed 'siecią' cs-rapid

navon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym poinformować, że administrator pseudo sieci cs-rapid ARTRIX kradnie, kopiuje wszystkie tematy (regulaminy, wzory etc) z innych forów na swoje + się pod nie podpisuje.

Forum stoi na IP.Board nulled, brak licencji na skrypt oraz inne modyfikacje np. (Pav32) Post Notes. Czemu tak twierdze? Autor tej modyfikacji nie jest aktywny w sieci od ponad roku więc nie ma możliwości kupienia od niego tej modyfikacji, pozostaje pobranie jej z warezu.

ARTRIX przekopiował z mojego forum 3/4 tematów, działy i opisy zrobił takie same. Jak ostrzegałem go, aby pousuwał to nic z tym nie zrobił.

Sprawa dziś o godzinie 12 została zgłoszona na policję za kopiowanie treści bez zgody administracji. Wszystko u mnie na forum jest opisane, że użytkownik bez zgody administracji nie ma prawa kopiować żadnych treści.

Ponadto, założył u mnie na forum kilka kont (na które dostał już bana) ale zdążył wysłać do jednej osoby, która pisała prośbę o dojście z serwerem do mojej sieci prywatną wiadomość żeby doszła do niego, a nie do mnie. Haha żałosne, bo koleś myślał że nasz skrypt na forum nie wykrywa reklam w takich sekcjach jak prywatne wiadomości.

Proszę moderatorów o nie usuwanie tematów, niech każdy przeczyta ten temat i niech omija tamte forum szerokim łukiem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

to nie jest miejsce na takie komunikaty.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...