Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sztylet by dedovsky

Dranny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Prezentuję wam dzisiaj sztylet mojego autorstwa, jedynie przymagał mi przy nim Frizen, za co mu z całego serca dziękuję ;)

SS'y:

jesv4z.jpg

37eoio.jpg

DL:

http://www.multiupload.nl/00JQ5433KW

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/dc4e146927eb6b9de37d2c0dbcbf9cde06c214d9ce2ecc2c86d80cffbeda042a/analysis/1380053161/

Dodatkowe uwagi: Sztylet nie posiada textury, można ją wykonać i wrzucić na do tematu :D W paczce załączam plik . jpg potrzebny do wykonania textury (kształt z prawej u góry to gruba część ostrza, z lewej to ta cieńka, a to na dole to rękojeść)

Sztylet nie jest w pełni sprawny, postać źle trzymie go w ręce, co widać przy zbliżeniu.

Możecie hejtować :3

Opublikowano

Nie chce obrażać ani warna dostać,ale te sztylety są można powiedzieć ładnie do niczego nie nadają się do metina według mnie są okropne bez obrazy...Plus widać,że są jakieś takie narysowane niewiem czy wogóle są to sztylety O_o.

175391455323056340908.png

Opublikowano

Nie chce obrażać ani warna dostać,ale te sztylety są można powiedzieć ładnie do niczego nie nadają się do metina według mnie są okropne bez obrazy...Plus widać,że są jakieś takie narysowane niewiem czy wogóle są to sztylety O_o.

Są ok, jeżeli ktoś je troche naprawi, i doda texturke.

Masz ike'a.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...