Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call of Duty Instalacja Win 7.

Grzechu691

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z instalacja na win 7 Ultimate. Za nim zaczne wspomne że wczesniej normlanie grałem

na win 7 od nie dawna nie chce mi sie odpalić cod wyskakuje błąd cod 2.exe przestał działać.

jak chciałem zainstalować od nowa zaczoł wyskakiwać błąd niezarejstrowana biblioteka czy coś takiego

wiec zainstalowałem normlanie wchodzac w folder-setup. Zainstalowało sie lecz znowu ten błąd cod 2 przestał działać gdy odpalam,

próbowałem odpalac w trybie zgodności ustawiajac na xp i przez administratora lecz nic nie pomogło macie jakieś inne pomysły co zrobić ?

czekam na odpowiedzi

zapomniałem dodać ze to cod 2

Opublikowano

Gra oryginalna? Inne gry działają?

Ilu bitowy system?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Orginalna, inne gry działaja bez problemu system 32 odkrylem ostatnio ze gra sie odpala jak mam odlaczone sluchawki lub glosniki

lecz gdy chwile pogram znowu sie wylacza nie wiem o co chodzi

Opublikowano

Solucje uniwersalne:

- Ustaw kompatybilność z Win XP SP3

- Uruchom z poziomu administratora

- Start > Panel sterowania > Dźwieki i urządzenia audio > Zaawansowane > Opcje > Właściwości
Urządzenie miksujące: ... Input
Oznacz Miks stereo

- Podłącz mikrofon

- Po włączeniu gry, gdy widzisz czarny ekran, spróbuj włączyć konsolę (~) i wpisać /vid_restart

- Zaktualizuj CoDa

- Zaktualizuj sterowniki karty graficznej

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Dobra ten problem mam za sobą wystarczyło zaktualizować karte.

treraz mam taki problem ze mi sie minimalizuje cod co jakis czas do paska. Wiesz jak to naprawić?

Opublikowano

Klikasz alt i tab przypadkowo, omijaj tej kombinacji.

Opublikowano

wiem ze jest taki skrót, problem w tym ze nic nie robie i tak sie dzieje nie tylko cod czasem jak siede

na necie to tak mam ze musze ponownie klikac na strone a nie czasem caly czas nawet teraz ech..

Opublikowano

To problem z jakimiś sterownikami. Z tego co wyczytałem, może to być blueconnect, tp-link, toolbary czy inne śmieci typu adware.

Napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

Załączając log OTL:

http://www.mpcforum.pl/topic/679592-tutlogi-co-i-jak/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...