Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wymiana wyświetlacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś zapodać link do filmu lub tutoriala jak samemu wymienić wyświetlacz w nokii 2700classic? I podać koszt wymiany takiego ekranu w komisie?

Proszę, jak ktoś wie to niech odpowie bo zależy mi na czasie ;) Z góry dziękuje!

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Radze ci nie wymieniaj tego bo jak coś spierd***sz to będziesz miał kase w plecy za swoje błędy. Radze oddać do naprawy ;)

xrdj.jpg

Opublikowano

W tych Nokiach mniej zaawansowanych nie da się spierdolić niczego :D Te Nokie idzie nożem naprawić ^^, cena nowego wyświetlacza: ok. 15zł.

Opublikowano

ale jest pytanie czy wyświetlacz wpinasz czy musisz lutować jak lutować to daruj sobie a jak wpinać to zrób to sam z tego co wiem to się wpina ale tego w 100% nie jestem pewny .

Opublikowano

ale jest pytanie czy wyświetlacz wpinasz czy musisz lutować jak lutować to daruj sobie a jak wpinać to zrób to sam z tego co wiem to się wpina ale tego w 100% nie jestem pewny .

Cena wyświetlacza : 15/20zł cena wymiany w serwisie : 50zł a wiec odpowiedz sobie sam weź sobie go rozkręć i sam wymień tylko bądź delikatny to 2/5min roboty :)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

używkę tego telefonu można dostać za 50-100zł także nawet jeśli coś się zrypie to nic się właściwie nie stanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...