Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zbieranie diamentów

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, za 2 dni otrzymam BMW M3 za zbieranie diamentów i tutaj mam pytanie do Was, czy opłaca się ciągnąć je dalej ? Dostaje teraz słabiutkie nagrody i części, a na początku zawsze jest ich sporo i są w miarę dobre. Jest też osiągnięcie żeby zebrać 500 razy diamenty, to się liczy w ciągu ? Czy ogółem ? Doradźcie co zrobić xD

Opublikowano

Wóz taki sobie, ale ma bardzo dobre przyśpieszenie.

To osiągniecie na 500 dni liczy się ogółem.

Ja bym go sobie potem zostawił, choćby dlatego, że nie można go kupić na stałe w grze.

Opublikowano

Diamenty musisz zbierać codziennie. Jeśli tego nie zrobisz to zatrzymasz serie i przy ponownym zbieraniu będziesz musiał za jej odnowienie zapłacić 500 SB lub zresetować serię i zaczynać od zera. Nagrody są całkowicie losowe więc nie ma sensu jeśli masz możliwość codziennego zbierania przerywać serii. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

czyli od 19+ to sie dropi albo ultra albo jakies skille, kase itp ? Czy tez dropia czesci np 2 gwiazdkowe ? QQ

65339939328376711656.png

// spox, taka sygna tez moze byc. - IIC13

Opublikowano

czyli od 19+ to sie dropi albo ultra albo jakies skille, kase itp ? Czy tez dropia czesci np 2 gwiazdkowe ? QQ

Dropi praktycznie wszystko, nawet na 300dni + potrafi polecieć część * lub **

Ale od 19+ zaczynają dopiero dropić ultra.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wiem że się dostaje nagrody i wiem że mam zostawić sobie to BMW xD (Przecież zbieram na nie już od 179 dni...) Ale pytam się czy kontynuować zbieranie po tym 180 dniu ? Bo same śmieci dostaje, części słabiutkie i skille, którymi nawet bym się nie podtarł... xD A na początku są regularnie jakieś części....

Opublikowano

Wiem że się dostaje nagrody i wiem że mam zostawić sobie to BMW xD (Przecież zbieram na nie już od 179 dni...) Ale pytam się czy kontynuować zbieranie po tym 180 dniu ? Bo same śmieci dostaje, części słabiutkie i skille, którymi nawet bym się nie podtarł... xD A na początku są regularnie jakieś części....

Możesz kontynuować, to i tak jest loteria, ja mam ponad 340 dni serii i czasem lecą dobre, czasem słabe.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mi osobiście dziś,za 104 dzień poleciał zielony silnik ultra tuningowany.Staram się dziennie znaleść chwilę aby tą serie kontynuować,i tobie radzę to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...