Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór myszki.

koxsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wbiłem 30lvl na TouchPadzie i postanowiłem że na rankedach byłoby lepiej myszką. Poprzdnia myszka z Media Mark za 40zł co chwile się zacinała i prosił bym was o doradzenie w kupnie myszki do ~70zł, MUSI BYĆ BEZPRZEWODOWA . Myślałem nad A4Tech 2.4G G10-770FL oraz Natec Genesis V55 . dobra byłaby któraś z tych, czy raczej za tą cenę można lepszą znaleźć?

Opublikowano

co ten temat ma wspólnego z LoLem bo według mnie chyba nie zawiele,

opinii o myszkach możesz poszukać na internecie :)

Miałem na myśli aby ktoś z graczy LoLa doradził mi jakąś myszke która dobrze sprawowałaby się w Lolu

Opublikowano

Zalezy ci na tym, aby myszka miala jakies dodatkowe przyciski?

Mogą być lecz nie muszą

Jak bezprzewodowa za tą cenę to będzie przerywała i będzie opóźnienie. Kup coś z kablem

Z kablem już nie może być ponieważ z 3 gniazd USB zostało tylko HDMI :D

Opublikowano

Fajnie, tylko jakby Ci to powiedzieć...

Do bezprzewodowej myszki i tak musisz podłączyć odbiornik do laptopa pod USB...

No wiesz tak jakoś ja to wiem i oto chodzi że kablem się rusza mysz nie kiedy spadnie i USB się uszkadza a jak odbiornik włożę to mniejsza szansa na uszkodzenie ostatniego gniazda HMI/USB

HUB USB trzeba kupić, najlepiej taki z własnym zasilaniem.

Szczerze to byłoby nie najgorsze wyjście

Przewodowa mysz http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/5404091?utm_source=adpilot&utm_medium=remarketing&utm_term=52-5404091&utm_campaign=Komputery+Remarketing#from74216 może ta jest nawet dobra?

Opublikowano

Osobiście posiadam Bloody V3 czyli to samo w innej obudowie w zasadzie, świetna mycha, dobrze leży w dłoni a przyciski lekko chodzą. Dobre oprogramowanie i wyposażenie, oraz jakość wykonania.

Choć w tej cenie to raczej to co Ci się podoba. Mogę CI jedynie powiedzieć że w mojej opinii ta V7 realnie wygląda nieco dziwnie.

Opublikowano

Dziękuje wam za odpowiedzi 3majcie nagrody

Mysz

A4Tech Bloody Gamming V7

Agito-79zł

Media Markt 129zł

Przypadek? NiesONcze

Opublikowano

Jaki się podoba to za dużo powiedziane bo może to być np taki hub za 3zł (różowy) bardzo mizernie wykonany i bez dodatkowego zasilania z cieniutkimi kablami ograniczającymi transfer.

Jak ma długo służyć to może lepiej troszke dopłacić i wziąć taki z USB 3.0 i mocnym dodatkowym zasilaczem min. 0,5A

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...