Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ćpansko + firma + metin.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ci polecam pentedron, zajebista sprawa wali jak amfa, legalna. A z naturalnych to gałka muszkatałowa, walisz jedną paczuszke do wody pijesz.

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

ja ci polecam pentedron, zajebista sprawa wali jak amfa, legalna. A z naturalnych to gałka muszkatałowa, walisz jedną paczuszke do wody pijesz.

hahahahhahaha widać, że dziecko.

Gałka muszkatołowa może i ma składnik halucynogenny, ale nie da się tego wpierdolić za chuuuuja, odruch wymiotny jest silniejszy niż jakbyś wpierdalał gówno (nie, nie próbowałem gówna, tylko po prostu porównałem do pierwszej lepszej chujowej rzeczy jaka mi przyszła na myśl.)

Co do punku pierwszego:

http://syntetycznyhaszysz.pl/zamowienia-i-wysylka/

Polecam Black Afgana i Fake SQN.

Fake SQN ma działanie jak baka (tylko składnik który jest używany do robienia tego (ten co daje efekt haju) jest kilkukrotnie mocniejszy od THC)

A Black Afgan ma działanie jak Black Afgan (Jak Afgański Hasz)

Co do Kaliego i Firmy, to mniej wiecej tak to było, że Kali sprzedał Popka i całą jego mafie i dlatego tez Popek siedzi w Anglii (bo jest ścigany za *kier.)

*kier. - kierowanie grupą przestępczą.

A co do trzeciego, to u góry wyjaśnili.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja odpowiem tylko na 3 pkt.

Ktoś próbuje sobie zarobić i dobrze się 'sprzedać' dodając niepotrzebnie Metin w nazwie. Każdy się jara że to niby Metin3, a w żadnym miejscu (silnik, mechanika itd.) nie przypomina dwójki, tak więc jak pisałem niby to jest kontynuacja, ale raczej w celach zarobkowych.

Opublikowano

hahahahhahaha widać, że dziecko.

Gałka muszkatołowa może i ma składnik halucynogenny, ale nie da się tego wpierdolić za chuuuuja, odruch wymiotny jest silniejszy niż jakbyś wpierdalał gówno (nie, nie próbowałem gówna, tylko po prostu porównałem do pierwszej lepszej chujowej rzeczy jaka mi przyszła na myśl.)

Co do punku pierwszego:

http://syntetycznyhaszysz.pl/zamowienia-i-wysylka/

Polecam Black Afgana i Fake SQN.

Fake SQN ma działanie jak baka (tylko składnik który jest używany do robienia tego (ten co daje efekt haju) jest kilkukrotnie mocniejszy od THC)

A Black Afgan ma działanie jak Black Afgan (Jak Afgański Hasz)

Co do Kaliego i Firmy, to mniej wiecej tak to było, że Kali sprzedał Popka i całą jego mafie i dlatego tez Popek siedzi w Anglii (bo jest ścigany za *kier.)

*kier. - kierowanie grupą przestępczą.

A co do trzeciego, to u góry wyjaśnili.

co Ty koles, chuja widziales, chuja gadasz.

Kali odszedl z Firmy bo chcial solo plyte nagrac / kariere zrobic, jak to firma sie wkurwila i jak dzieci dissy pisza.

o takie rzeczy sie nie pyta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...