Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby która pomoże mi w stronie www.

Micek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule tematu. ;)

I kilka dodatków:

- Szukam osoby, która będzie pełniła funkcje Administracji na forum.

- Która zna perfekcyjnie: Ortografie, Minecraft'a, I wszystkie funkcje panelu administracyjnego na forum + zamykanie, edytowanie, usuwanie tematów

- Osoba Musi znać się na forach (Musi umieć stworzyć stronę z dowolnym stylem, dobrą grafiką itp. )

Jak same rzeczy mówią musi być to dobra osoba do takich rzeczy, nie jest to jakieś dziecinne forum co będzie 2, 3 tygodnie tylko myślę, że postanie na kilku latach. Ma wyglądać to jak MPCforum, lecz tylko będą rzeczy z minecraft'a plus kilka dodatków.

Jeśli komuś się podoba to co napisałem wyżej niech pisze przez skype lub w ostateczności na pw.

Mój skype: wojciech.becella2

Teraz po co mi takie forum?

Jest to forum reklamowe, przez które (jeśli dobrze rozwniniemy) będą dobre zarobki finansowe, na sposobie reklamowania. I bardzo sprawia mi to przyjemność pomoc bliźniemu ;)

Osoba musi mieć przynajmniej 14 lat. Nie będę przyjmował osób, które będą zmieniały głos itp.

Wszystkie wszelkie informacje, tak jak mówiłem znajdziecie albo na pw albo na skype.

Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam, Micek!

Opublikowano

Smieszne "Jeśli komuś się podoba to co napisałem wyżej"
czy chcesz zeby ktos to robil za darmo?
Strona z Domeną " pożadna strona " kosztuje 100zł na rok. ty chceesz zarobek? a pomysl skad bedziesz mial styl? ? szablon?
Darmowy? Na kazdym forum bedzie podobne, ja mam wlasne forum, kupilem za 200zł Styl Unikat! Nikt takiego niema.
I wsumie sam robilem strone i pomagalem innym osobom :>

Opublikowano

Chłopaku weź się zamknij! Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to siedź cicho, bo jest to żałosne co ty piszesz, wszystko jest możliwe a jak nie wiesz co mam to nie odzywaj się bo te odpowiedzi się nie potrzebne. Nie psuj miłej atmosfery..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...