Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PLIKI TERENZO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania co do plików terenzo za każdą pomoc która mi się przyda daje + :D

1. Mam pliki terenzo najnowsze i clienta metin2 2013 teraz mam pytanie jaki pliki mogę usunąć aby go odchudzić ?

2. Jak wiecie na plikach terenzo wpisy do mysql trzeba robić przez dokument tekstowy teraz pytanie co trzeba zrobić aby normalnie się robiło przez mysql a nie jakieś bawienie się

Czekam na pomoc !!

Proszę pisać pod tematem a nie spamować na PW bo miałem kilka takich przypadków

Opublikowano

Możesz usunąć BMG (folder z muzyką)

Tyle sam się domyśliłem ale chodzi mi głównie o te inne pliki związane z hshield itp które nie są mi teraz potrzebne do serwera hamachi odpalam przez lauchera

Opublikowano

Ja bym Ci polecił zrobić tak : Masz już te pliki terenza następnie rozpakowujesz każdą rzecz i sprawdzasz czy to jest potrzebne jeśli nie repackujesz type1 najlepiej eternexusem bo nie potrzebuje on .xml

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Ja bym Ci polecił zrobić tak : Masz już te pliki terenza następnie rozpakowujesz każdą rzecz i sprawdzasz czy to jest potrzebne jeśli nie repackujesz type1 najlepiej eternexusem bo nie potrzebuje on .xml

Dobra dzieki a więc zostało jeszcze tylko 2 pytanie jak to zrobić ?

Opublikowano

Ja odchudziłem klienta o ponad 200 mega.

Pack --> index ( patrzysz jakie sa pliki .eix/epk wpisane tych których nie masz wypierdzielasz z pack)

Nazwa będzie głównie zaczynać się metin2 ( dokładnie nie pamiętam i nie mam jak sprawdzić )

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/873734-dl-najlepszy-unpacker/

Tu jest eternexus.

Dajesz Edit>Settings i tam zmieniasz swoje rozszerzenie.

Ja odchudziłem klienta o ponad 200 mega.

Pack --> index ( patrzysz jakie sa pliki .eix/epk wpisane tych których nie masz wypierdzielasz z pack)

Nazwa będzie głównie zaczynać się metin2 ( dokładnie nie pamiętam i nie mam jak sprawdzić )

Dzięki ale na to pytanie juz znalazłem odpowiedz

Teraz czekam na odpowiedz na moje 2 pytanie !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...