Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet T-mobile

Mati0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Chciałbym sobie wykupić pakiet internetu w T-mobile ale nie wiem jak go kupić i aktywować. Czy pomógł by ktoś z tym?

Mój telefon to: LG Nexus 4

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Zaloguj sie no stronę tmobile, wejdź w zakladki uslugi, a następnie internet. Tam masz do wyboru pakiety neta. Co jak co, ale jest drogo

9368_gold.png

Opublikowano

Problem jest taki, że nie mogę się zalogować na stronie T-mobile. A jak skonfigurować telefon żeby działał internet?

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Tam gdzie masz "Internet w telefonie" klikasz zmień i wybierasz sobie pakiet jaki chcesz. Później czekasz na SMSa z potwierdzeniem, że aktywowało ci pakiet i cieszysz się netem

9368_gold.png

Opublikowano

Uwaga, od dnia 08.09.2013 została zawieszona możliwość aktywacji, usług dostępnych w ramach ofert: * "Internet na Maxa" w T-Mobile na kartę * "Łącz się- blueconnect 5MB" w T-Mobile na kartę * "blueconnect max na próbę"

Nie mogę zmienić tam nic, nie mam listy pakietów.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Uwaga, od dnia 08.09.2013 została zawieszona możliwość aktywacji, usług dostępnych w ramach ofert: * "Internet na Maxa" w T-Mobile na kartę * "Łącz się- blueconnect 5MB" w T-Mobile na kartę * "blueconnect max na próbę"

Nie mogę zmienić tak nic, nie mam listy pakietów.

Może coś robią, bo ja neta aktywowałem 1 września, to problemu nie miałem.

9368_gold.png

Opublikowano

Neta potrzebuję na jutro bo wyjeżdżam.Gdy chce aktywować SMS to mi piszę Przepraszamy, wystapil blad. Prosimy sprobowac pozniej.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Neta potrzebuję na jutro bo wyjeżdżam.Gdy chce aktywować SMS to mi piszę Przepraszamy, wystapil blad. Prosimy sprobowac pozniej.

Spróbuj później. Często mam taki komunikat jak kupuję pakiet SMSów

9368_gold.png

Opublikowano

Spróbuje o 3 w nocy a dostałem sms takiego:

Korzystaj swobodnie z internetu, twoj limit wydatkow do 2013-10-24 to 7.32zl. Naliczanie 2.44zl/10MB, 4.88zl/90MB (ceny netto)

Czy to znaczy, że będzie mi pobierać kasę z konta?

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Spróbuje o 3 w nocy a dostałem sms takiego:

Korzystaj swobodnie z internetu, twoj limit wydatkow do 2013-10-24 to 7.32zl. Naliczanie 2.44zl/10MB, 4.88zl/90MB (ceny netto)

Czy to znaczy, że będzie mi pobierać kasę z konta?

Ziom, zeżre ci tak szybko kasę, że nie będziesz wiedział kiedy na - wywalisz

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...