Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DICE SCRIPT

pako132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popytaj na x tutaj powinni mieć wszystko, oczywiście powinieneś też dostać skrypt za darmo. :)

Nie odsyłamy do innych for.

I tam raczej też tego nie znajdziesz, kto będzie udostępniał skrypt za 20~zł, za darmo? ;)

surprise motherfucker

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za żebranie powinno się łapać warny..

-Nikt nie udostępni płatnego skrypta (chyba że bliski kumpel) za którego zapłacił (najtańszy 18 zł/ widziałem nawet po 15 USD)

- Mniejsza ilość skryptów => mniejsza ilość dicerów => wieksze szanse że bd wybierali ciebie niż kogoś innego => wiekszy profit
- Co najwyżej możesz liczyć że ktoś ci odsprzeda skrypt (za powiedzmy 500k) ale to też mało prawdopodobne z powodu pkt 2.

- 20 zł to nie dużo. A jak ktoś nie umie czegoś zrobić musi zapłacić za to innym :)

Opublikowano

z checia pobawil bym sie w napisanie takie skryptu,

tylko sa 2 problemy :

-nie mam cracka ibota

-nie wiem na czym ma polegac ten "skrypt na dice" .

pisalem full skrypty do neobota mysle ze do ibota tez dam rade bo sie pisze podobnie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

gdyby ktos byl chociaz tak laskaw i ogarnol wzor na napisanie dice skrypta na xeno bylo by dobrze bo jak na moje forum jest do pomagania nie do krytykowania osob co je odwiedzaja i szukaja pomocy od innych ludzi bo od graczy ktorzy patrza zarabiac na innych nie moga otrzymac =.="

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...