Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] fifa 14

popeq182

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamówiłem pre order, doszedł, wszystko ok, otwieram, instaluje gre... instalacja sie nie włączyła, wyskoczył jakiś błąd, że instalacja sie nie powiodła, jeśli chcę drugi raz zainstalować mam szukać w bibliotece gier... w tym problem że jej tam nie ma.. jest tylko demo, pobrane wcześniej, a gdy wpisuje od nowa, to "kod produktu już został użyty", czy jest to mozliwe ze przed premiera nie moge jej uzyc po prostu?

Opublikowano

Z tego co wiem to Origin i nie tylko on ma blokadę jeśli chodzi o aktywację gier przed premierą. Może być tak, że gra wyświetli się w bibliotece dopiero po premierze jeśli nie to kontakt z supportem EA. Nie masz się o co martwić ponieważ jbc na 100% pomogą. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ref: Cichy mial racje, fifa juz dziala :) z tym ze nie wiem czy teraz ja mam problem czy to wina EA: Nie mozemy przeslac twojej aktywnoscy na serwery EA, wyskakuje mi to, i nie mg sie polaczyc.. czy serwery EA sa juz dostepne?

@REFRESH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...