Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Intel Extreme Masters: Marzec 2014 Katowice (nieoficjalny trailer)

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Wczoraj po prawie 10 godzinnej pracy używając fragmenty "THE JOURNEY CONTINUES" stworzyłem nieoficjalną zapowiedź Intel Extreme Masters w Katowicach. Jeżeli wam się spodoba to udostępnijcie filmik - niech zobaczy go więcej ludzi i niech zachęci ich do przyjazdu do Katowic.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Jak to dobrze, że mam do spodka 15min piechotą ^^ Oby było płatne, bo ostatnim razem zdecydowanie za dużo ludzi było :/

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ładnie edytowany, ale aż 10 godzin :3? Co ty robiłeś tak długo, co ci zajęło najdłużej?

Opublikowano

Ładnie edytowany, ale aż 10 godzin :3? Co ty robiłeś tak długo, co ci zajęło najdłużej?

Tworzenie każdego napisu 3D osobno i jego rendering, potem jego obróbka w photoshop'ie, potem trzeba go animować już w After Effects gdzie sklejany jest cały trailer, nałożenie na napis odpowiedniego krycia i efektów żeby zgrywał się z całym tłem, animowanie i odpowiednie ustawienie wszystkich efektów specjalnych i flar, zmontowanie wszystkich fragmentów tak żeby pasowały do siebie i pod podkład muzyczny potem sam rendering, którego już nie wliczam w czas pracy czyli jakieś 5 godzin, po renderingu dodatkowa obróbka w Sony Vegasie (dodanie kilku efektów i cięć), ponowny ale już krótki rendering i w końcu upload na YouTube. ;)

Tak to mniej więcej wygląda, dodam że robienie samych napisów zajęło mi ok. 5 godzin ponieważ stworzyłem ich 3 różne wersje i potem wybierałem która jest najlepsza.

Opublikowano

0:17-0:18 ale ten lens zjebałeś krótko mówiąc ;D

Słuszna uwaga, dopiero po obróbce zauważyłem że lens tak dziwnie skacze, no cóż błędy się zdarzają ;x

Opublikowano

Bardzo ładnie ci to wyszło, ale nie oszukujmy się.

Nie za chęci. Jak ktoś ma możliwość to i tak pojedzie.

Mi niestety przykro, że mnie tam nie będzie ;x

Smuteq.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Jak dla mnie to mogliby w końcu zrobić gdzieś indziej a nie znowu w Katowicach... Z gdyni kawałek jest :(

Co do samego trailera to dosyć ciekawy zobaczymy jak będzie wyglądał oficjalny

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja jestem za tym żeby to był oficjalny :D

Widać nudziło Ci się.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Do spodka godzina jazdy tramwajem <3

@topic

Fajnie ci to wyszło ;) Masz talent do tworzenia tego typów rzeczy ^^

Opublikowano

Całkiem całkiem Ci to wyszło, na IEM niestety nie przyjadę :/ ponieważ mam jakieś 1200 km do Katowic.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Brzydki:

-hujowe napisy

-kicz (te napisy na tle)

-prawie taki sam był wcześniej

-morda ocelota

-krótki

Czyli w skrócie hejtujesz.

Brawo, mam nadzieję że to będzie oficjalny trailer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...