Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wygrane a przegrane rankedy

rafik131924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zirytowałem się konkretnie kiedy wróciłem z 2miesięcznych wakacji ( w zasadzie praca).

A mianowicie w czerwcu jeszcze dostawałem po 30lp za gre, teraz dostaje max 5lp. CO JEST?!

mój stosunek win:lose = 196 Wins : 205 Losses

Znajduje się w platinum V, wygrałem 10gier pod rząd i dostawałem 5-8lp, godzine temu przegrałem jedna i -30.

jak można podnieść takie zaniżone elo? pozdrawiam i prosze o szybka odp, nagradzam + i like wszystkich co odpowiedzą sensownie!!

Opublikowano

ok, a na jakim poziomie mniej więcej moich gier będzie mi przydzielać normalnie. mam 196 Wins : 205 Losses. jak bedzie wiecej winow jak losow czy jak?

Opublikowano

ok, a na jakim poziomie mniej więcej moich gier będzie mi przydzielać normalnie. mam 196 Wins : 205 Losses. jak bedzie wiecej winow jak losow czy jak?

Nie ma określonej liczby wygranych do zwiększenia przyznawanych LP. Biorąc jednak pod uwagę twoją dywizję i win/lose sądzę, że system zacznie dodawać Ci więcej LP za mecz, gdy uzyskasz przewagę co najmniej 10-20 wygranych nad przegranymi.

Opublikowano

Nie ma określonej liczby wygranych do zwiększenia przyznawanych LP. Biorąc jednak pod uwagę twoją dywizję i win/lose sądzę, że system zacznie dodawać Ci więcej LP za mecz, gdy uzyskasz przewagę co najmniej 10-20 wygranych nad przegranymi.

Nie wiem czy to do końca prawda - ja w Silver IV dostaje po 25 pkt a trace po 10/15 mając 3 lose przewagi.

Opublikowano

Nie wiem czy to do końca prawda - ja w Silver IV dostaje po 25 pkt a trace po 10/15 mając 3 lose przewagi.

A normalnie powinieneś dostawać po 30-33pkt :D

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...