Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używać cheat engine do League of Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie jak używać cheat engine do gry league of legends konkretnie chodzi mi o to żeby dodawać sobie golda w rozgrywce.
Przed tym jak zacznają nabijać je potworki czyli w pierwszych 1:30 czasu gry.
Mógłbym poprosić o poradnik, wiem że gdzie się da ponieważ kiedyś widziałem filmik Rosyjski jak gościu na start dodał sobie 3k golda.

:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Proszę o pomoc.

Proszę o niepisanie bezsęsownych komentarzy :P

Opublikowano

Nie da się, to że widziałeś filmik nie znaczy że to działa, widziałeś chociaż komentarze?

Wszystko jest przechowywane na serwerze, nawet jakbyś to zrobił to tylko i wyłącznie ty byś to widział, jedna akcja z tym związana i wszystko wraca do normy...

Opublikowano

dzięki! świetny poradnik!.. nie działa!!! ;d nie zadziała ci, ta gra jest obłożona zabezpieczeniami jak parówka w hot-dogu ;D

Opublikowano

Da się zmienić wartość widzianą, ale nie faktyczną, bo jest server-sided. Końcowo i tak nie możesz kupić itemów, mimo że widzisz wolne 10k golda. Generalnie żeby zmienić tą wartość widzianą możesz poprostu edytować exact value, przy czym zmienia się ono co chwilę (kasa rośnie) więc to też raczej tu odpada. Możesz też zmienić widziane ceny itemów na np. 1, ale dalej będą one kosztować tyle samo. Koniec końców możesz jedynie poszpanować przed kolegami 20k wolnego golda na screenie. :D

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...