Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Unranked

kumigieOP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczace Lig

Natomiast Czy moglby mi ktos napisac ile musze wygrac Unrankedow aby byc w jakiej dywizij Np:

1 win : Bronze 5
2 win : Bronze 5
3 win : Bronze 4
4 win : bronze 3

Prosze o odpowiedz oraz dziekuje za pomoc!

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Po pierwszych 10 rozgrywkach rankingowych dywizja przydzielana jest nie tylko ze względu na ilość wygranych lecz również ze względu na inne czynniki np. to przeciwko komu te meczyki rozegrasz (MMR członków obu drużyn). Wiem to, bo pisałem podobną "tabelkę", która jednak nie pokazuje tego dokładnie, lecz jedynie wynik prawdopodobny (niemniej jednak była ona poprawna).

Opublikowano

Mój kolega za 8 wygranych przydzielono do silver'a III , znowu znam przypadek,w którym gracz z 10 wygranymi trafił do gold'a IV .

Tutaj zależy od szczęścia przy doborze przeciwników,ile minut mecze były grane ITP. A i jeszcze jedno-zazwyczaj na strat masz 1200 MMR a po pierwszych 10 grach dostajesz po 40 MMR ( tak było w 2 sezonie ) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...