Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno komputera alienware.

kupeczka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pewne pytanie o kupnie komputera. Zamierzam kupić alienware Aurora 6 za około 2 tysiące dolarów. Link: http://www.dell.com/us/p/alienware-aurora-r4/pd.aspx?~ck=mn

Otóż pytanie brzmi czy będe mógł nie tylko grać ale uczyć na tym komputerze. Znajomi mieli już komputery tej firmy i gaming jest przecudowny ale jestem ciekawy czy będzie możliwa nauka na tym komputerze. Za rok ide do szkoły informatycznej i pomyślałem że byłoby super gdyby na takim super komputerze mógłbym wypróbować rzeczy które dostaję na zajęciach.

Pozdrawiam i licze na odpowiedzi i ew. wasze doświadczenia z tą firmą.

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Według mnie DELL to najlepsza firma jeśli chodzi o gotowy zestaw PC. Takiego komputer nie da się opisać, ale wystarczy, że go otworzysz to sam się zdziwisz. Wszystko zrobione perfekcyjnie w idealny i prostu sposób. My w szkole uczymy się właśnie na komputerach marki DELL i nigdy nie doświadczyłem maszyny lepiej złożonej pod względem funkcjonalności, dobrania sprzętu oraz swoistej prostoty jeśli chodzi o gotowy sprzęt. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Po co ci na 6k komputer? lol

Wg mnie lepiej samemu złożyć

Będziesz mógł się pochwalić że nie kupiłeś gotowego, a sam sobie zrobiłeś ;p

graphic.png

Opublikowano

Właśnie alienware to jest dell, i w naszej szkole tez mamy dell.

Tylko ja nie zamierzam odwalić co mam do szkoły i nic nie robić. Ja miałem się rozwijać tylko że np. laptopy i komputery firmy apple nie są przeznaczone do takich celów i się zastanawiam czy ten jest.

Pozdrawiam

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolną ilość linii

Opublikowano

każdy zwykły pc się nadaje do nauki choćby nie wiem jaki badziew czy wodotrysk z rybką kupił

pytanie trochę bez sensu skoro komp do gier to dlaczego nie może być do nauki !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Lepiej będzie złożyć komputer z części a nie kupować taki gotowy. Gdyż jak za tą cenę, to ten komputer za dobry nie jest.

Jeśli chodzi o naukę to napisz czy chodzi ci o używanie worda i power pointa czy coś więcej. Bo jeśli ta szkoła to technikum to raczej więcej jak prezentacje w power poincie, wordzie, html w notatnikuczy w jakiś prostych programach nie będziesz robił.

Opublikowano

To nie jest technikum :)

Ja w Holandii mieszkam i ta szkoła to jest szkoła wyższa, a potem na TU (techniczny uniwersytet) i tam na informatyke.

@UP

Za chwile sprawdze w internecie jaka jest różnica :)

Pozdrawiam

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolną ilość linii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...