Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest?

xdaczajuplx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często gdy grywam sobie w crossfire to zostaję wykikany jako haker bo mam podobno 12p czegoś tam...co to do diabła jest? dodam że nigdy nie używałem,nie używam i uzywał nie będę żadnych wspomagaczy do gier.Brzydzę się tym wręcz.Więc jak w temacie-co to jest ,to przeklete 12p?????????????

Opublikowano

Nie wiem co to jest to 12p, ale jak się dowiesz co to jest, to niczego to nie zmieni.

Zawsze tak jest że ciebie kickają za to że dobrze grasz i nic na to nie poradzisz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie wiem co to jest to 12p, ale jak się dowiesz co to jest, to niczego to nie zmieni.

Zawsze tak jest że ciebie kickają za to że dobrze grasz i nic na to nie poradzisz.

To fakt,jednak często ktoś płacze że mam 12 p,dlaczego nie kużwa 15,100,czy 1000 tylko to zasrane 12??? wiem że nic nie zmienie bo i nie potrzbuję tego,gram w cs od kilkunastu lat,w rózne wersje,na dobrych parametrach sprzetu i łącza i niewielu może mnie zaskoczyć.Jednak cały czas uparcie ciagnie się za mną to 12p................................fck.

Opublikowano

To fakt,jednak często ktoś płacze że mam 12 p,dlaczego nie kużwa 15,100,czy 1000 tylko to zasrane 12??? wiem że nic nie zmienie bo i nie potrzbuję tego,gram w cs od kilkunastu lat,w rózne wersje,na dobrych parametrach sprzetu i łącza i niewielu może mnie zaskoczyć.Jednak cały czas uparcie ciagnie się za mną to 12p................................fck.

moze nie 12p tylko l2p... l2p - learn to play (naucz sie grac) :]

tz. za bycie noobem cie wywalaja xD

nastepnym razem zrob screena jak napisze “12p“ ...

na 100% pisal l2p...

xD omg google nie gryzie...

12p - l2p znaczenie ma takie samo

“12p

(eng. 1 - learn 2 - to 3 - play) w tłumaczeniu na polski "naucz się grać". Stosowane w grach FPS w stosunku do graczy, którzy nie prezentują żadnego poziomu gry.“

Opublikowano

moze nie 12p tylko l2p... l2p - learn to play (naucz sie grac) :]

tz. za bycie noobem cie wywalaja xD

nastepnym razem zrob screena jak napisze “12p“ ...

na 100% pisal l2p...

xD omg google nie gryzie...

12p - l2p znaczenie ma takie samo

“12p

(eng. 1 - learn 2 - to 3 - play) w tłumaczeniu na polski "naucz się grać". Stosowane w grach FPS w stosunku do graczy, którzy nie prezentują żadnego poziomu gry.“

Może być...jednak nadal nie rozumiem,ktoś zarzuca mi że nie potrafię grać? w 80% rozgrywek jestem ace/mvp więc nie czaję...Nie dziw się kolego nieznajomości tego całego sieciowego slangu-noob,screen,l2p itd....ciemny jstem w tym temacie,wychowałem się w innym pokoleniu niż wy-młodzi.Mam 34 lata i czasami po pracy,po tym jak dzieci zasną,sieję spustoszenie na cross eu :) l2p w stosunku do kogoś z najwyższą szarżą,ratio 2,5 raczej nie ma zastosowania? chyba się zgodzisz? l2p-bo sie wykończę...:)) dzieki za odpowiedż.

Opublikowano

Dlatego piszą żebyś nauczył się grać, bo myślą że używasz hacków.

Według nich jesteś słabym graczem, który dlatego ma dobre staty bo jest hackerem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dlatego piszą żebyś nauczył się grać, bo myślą że używasz hacków.

Według nich jesteś słabym graczem, który dlatego ma dobre staty bo jest hackerem.

Chore to nieco:) nie można podczas gry jakoś tego sprawdzić? ewidentnych hakerów jest masa,kick vot o kant dupy potłuc,a czepiają się mnie-staruszka,-gadziny:)

Staty to wyniki? tak dla ścisłości....

Opublikowano

Chore to nieco:) nie można podczas gry jakoś tego sprawdzić? ewidentnych hakerów jest masa,kick vot o kant dupy potłuc,a czepiają się mnie-staruszka,-gadziny:)

Staty to wyniki? tak dla ścisłości....

Staty - statystyki, czyli np. 10-1, 10 razy zabiłeś, jeden raz ciebie zabili.

A na takie osoby w grze nic nie poradzisz. Czasami jak gram w cf'a, mam 30-5, dobrze gram, a do przeciwnej drużyny dołącza osoba i ma 15-0, zabija wszystkich przez ściany, przez 5 minut pisze na chacie żeby go z gry wyrzucili, nareszcie ktoś to zrobił, jest głosowanie, ale oczywiście 2 razy więcej głosów przeciwko niż za. Po minucie jednak zamiast kicknięcia hackera z gry, wyrzucili mnie.

I właśnie 80% osób grających w cf'a to tacy idioci. Grają z hackerem w drużynie, nie mogą nikogo zabić, bo zanim im się to uda, hacker to zrobi, jednak nie mogą go wyrzucić z gry (nie wiadomo dlaczego), tylko przeszkadza im osoba z drużyny przeciwnej która dobrze gra.

A w mojej drużynie zamiast głosować za wyrzuceniem hackera z drużyny przeciwnej, głosują za wyrzuceniem mnie, chociaż ja jako jedyny moge sobie poradzić z tamtym hackerem.

Taka jest mniej więcej logika osób grających w cf'a.

Ja gram w CF NA i tam na większości serwerów grają osoby, z którymi spokojnie poradziły by sobie boty z cs'a z poziomu łatwego. Mają staty 1-20, nie potrafią wyrzucić hackera z gry, jak się coś do nich napisze na chacie to nie odpisują. Bomba jest w A, a oni sobie idą do B i szukają tam wrogów.

Dlatego nie gram w cf'a codziennie, tylko wchodze sobie raz na jakiś czas. Nie mam nerwów na tą gre. Albo hakerzy, albo takie osoby jak wyżej napisałem.

A piszą na ciebie że jesteś hackerem itd., bo sami nie potrafią grać, a chcą się dowartościować tym że tak piszą. Tłumaczą swoje słabe statystyki tym, że w przeciwnej drużynie był hacker.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mądrze i z sensem:)szacunek.........też zauważam podobne bzdury jednak cóż zrobić? nie grać? polubiłem tę zasraną gre,na potyczki klanowe nie mam czasu (nieregularnie siadam do kompa),więc pozostaje chyba tylko wziąść poprawkę na ludzką głupotę :) Tych statów aż tak wysokich jak ty to nie mam,no chyba że na monaco z moim awm-emkiem:)... ale daję radę wycisnąć z 4-7 do 1 ze scarem w garści.Nawiasem mówiąc-hakerzy to dętki;) powinien byc jakiś łatwiejszy system nawywalenie delikwenta z gry bo to całe vk to na smar do czołgów się nadaje:)

Zauważył ktos może ostatnio jakieś problemy w grze? mi długo się ładuje i fps szaleje...

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...