Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jest cos po Challengerze?

WeWrWq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po challangerze są punkt'y,może być ich nawet 500-1000-graczę po prostu grają kto jest najlepszy na serverze.

Dla mnie twoj post zasluguje na warna bo nabijasz posta udawajac, ze nie wiesz o co chodzi. Gosc podal link gdzie ktos jest w challengerze i ma best of 5.

To pewnie bug. Nie mam pojecia.

Chyba ze to koniec swiata nadchodzi, ktos wychodzi z challengera, czo?

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Dla mnie twoj post zasluguje na warna bo nabijasz posta udawajac, ze nie wiesz o co chodzi. Gosc podal link gdzie ktos jest w challengerze i ma best of 5.

To pewnie bug. Nie mam pojecia.

Chyba ze to koniec swiata nadchodzi, ktos wychodzi z challengera, czo?

Challenger--Elo hell.

Opublikowano

Derp, poprostu ktoś kto jest pierwszy w ranku challengerów na danym serwie (top1 LP) ma "serie" na lolkingu, bo lolking stwierdził że jak ktoś jest pierwszy w dywizji to pewnie ma serie. Prawdopodobnie zwykły błąd strony.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Kleas wyjdź człowieku, wyjdź.. Nabijasz sobie posty bezsensownie (tak jak ja w tym momencie, wiem, że będzie warm), ale nie należy ci się kidmod. Piszesz kompletne głupoty, kupy dupy sie to nie trzyma.

Cya nerd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...