Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta GTA SA, mod na bronie i SAMP

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachciało mi się zagrać w SA, ściągnąłem (tak wiem, hejty hejty, ale kasy nie mam na razie), ale okazało się że nie wchodzi bo trzeba płytę. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć co zrobić bym mógł grać bez płyty? Wiem że jest jakiś program do tego... Po kolei w punktach co mam wciskać :)
Druga sprawa to mody które dodają bronie. Opłaca się instalować? Kiedyś instalowałem samochody, ale nie raz wywalało grę.
Trzecia sprawa to SAMP. O co tam dokładnie chodzi? Można robić jakieś misje, czy o co dokładniej?

Opublikowano

Zachciało mi się zagrać w SA, ściągnąłem (tak wiem, hejty hejty, ale kasy nie mam na razie), ale okazało się że nie wchodzi bo trzeba płytę. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć co zrobić bym mógł grać bez płyty? Wiem że jest jakiś program do tego... Po kolei w punktach co mam wciskać :)

Druga sprawa to mody które dodają bronie. Opłaca się instalować? Kiedyś instalowałem samochody, ale nie raz wywalało grę.

Trzecia sprawa to SAMP. O co tam dokładnie chodzi? Można robić jakieś misje, czy o co dokładniej?

SAMP-Multiplayer...

Żeby odpalić, cracka musisz mieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...