Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To czym już rzygacie, kłopot z BoLem lub mała niewiedza :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema wszystkim, nie wiem jak to działa chciałbym to wypróbować ale jak mam to uruchomić do gry ? ściągnięty mam scrypt np do tego ryze i jak mam zrobić żeby on mi w grze działał ? odpalam lola i już jest ? pokaże mi sie coś czy co ? chodzi o to że jak pierw uruchomiłem i potem wbiłem to chyba nic sie nie stało, to ma sie coś zadziać czy cos ? gdzie mam ustawic ?

to w setting i value coś sie kryje czy co ?

League Of Legends :)

Opublikowano

Odpalasz BoLa, przechodzisz do zakładki custom scripts, new script, tam wklejasz zawartość skryptu, save script, znowu w zakładce custom scripts zaznaczasz 'fajką' ten skrypt, który wkleiłeś, włączasz LoLa, trzymasz spacje. Pod shiftem masz ustawienia, czyli np. kogo najpierw focusować, a pod różnymi przyciskami czy np. last hitować miniony z Q.

279981407253602336505.png
Opublikowano

dalej nic , da mi ktoś dokładny download skryptu gdzie to wrzucić i już ? wzialem jakis z neta cos stworzylem po kliknieciu haczyka w grze nic sie nie dzialo

League Of Legends :)

Opublikowano

Mi bol nie działa wtedy kiedy mam włączonego gameboostera albo mk jogo, wyłącz któryś z tych programów i zobacz czy zadziała. Jeśli nie to może oznaczać, że skrypt po prostu nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...