Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie ?

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu interesuję się sprzętem DJ i klubową muzyką.

Ostatnim moim zakupem jest DDJ Ergo, z którego jestem bardzo zadowolony. :)

Grałem w pomarańczy (Łódź) w tamte wakacje, troche jak byłem w Tunezji ...

Co sądzicie o tym ?

Avicii - Wake Me Up

Remady & Manu L - Holidays (Bootleg)   (moim zdaniem wyszło najgorzej z tych trzech nutek.)

Mario Bischin - Leila (Bootleg)

Prosze o nie usuwanie, to nie reklama ale jeśli komuś się podoba to niech będzie ze mną na bieżąco ! :)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę prosić o inne opinie , bo nie czuję się pewny w tym co robie. :/

Z góry dzięki. :)

Teraz na oku mam "Alen Wizz - Ride It" podoba mi się, ale z tą nutką chce zrobić coś "specjalnego"! :3

Opublikowano

Słabizna opór. Zmień patenty na robienie muzyki bo nie jesteś w stanie zaskoczyć słuchacza, oparłeś te mixy na jakiś innych gotowych i na takim gotowym stelażu oparłeś nowe, wyszło z tego nic innego jak wtórny shit nie warty słuchania, nawet nie zbliżyło się to do oryginałów, a do tego jest to nudne. Zacznij kombinować z własnymi patentami, a nie wzoruj się na czyiś bo nic nowego nie powstanie, a zatem nie będzie to ciekawe.

Opublikowano

Słabizna opór. Zmień patenty na robienie muzyki bo nie jesteś w stanie zaskoczyć słuchacza, oparłeś te mixy na jakiś innych gotowych i na takim gotowym stelażu oparłeś nowe, wyszło z tego nic innego jak wtórny shit nie warty słuchania, nawet nie zbliżyło się to do oryginałów, a do tego jest to nudne. Zacznij kombinować z własnymi patentami, a nie wzoruj się na czyiś bo nic nowego nie powstanie, a zatem nie będzie to ciekawe.

Na nikim się nie wzorowałem. ;)

Nie robię muzyki 20 lat tylko troche ponad 1,5 roku !

Grałem wpomarańczy i wszyscy zachwyceni. :*

Nowy mix na kanale. ZAPRASZAM i dziękuję za pozytywne opinie. ;)

Opublikowano

"dziękuję za pozytywne opinie" , a twoim argumentem na wytykanie ci błędów jest to, że "grałeś w pomarańczy"?

Krytykę trzeba przyjąć i wyciągnąć z niej wniosek.

shoob.png

Opublikowano

Brniesz w bagno chłopcze.

Zacznijmy od tego że 1,5 roku to wystarczająco dużo czasu żeby nauczyć się klepać co najmniej poprawne sety, łoteva. Po drugie co to jest kurwa za argument że "grałem tu i tam i ludzie byli zadowoleni", powiem Ci tyle że jak się gdzieś idzie to nawet jak jest muzyka chujowa to wystarczy trochę wódki i innych wspomagaczy i nikomu to nie przeszkadza, a nawet jeśli pominąłbym taki scenariusz to nadal mam argumenty: to że się ludziom podoba, nie znaczy od razu że jest to dobre. Dzisiaj żeby zadowolić "publiczność" wystarczy podstawowy podkład na tempie 130 bmp i kurwa łeb sam się buja - żenada.

To co zrobiłeś jest na cudzych patentach i nie pierdol że tak nie jest np. twój set Avicii brzmi jak sety z 2005, porażka kurwa, wystarczy wziąć jakiś inny randomowy set i oprócz tego że słowa się nie różnią to brzmienie jest bardzo podobne, nudne to jest kurwa. Zmień to bo chujową muzykę robisz.

Opublikowano

Hejtujesz, jakis ty meski ! :-)

Zrob cos tovpogadamy :-). Nie gram 24\7 tylko w wolnych chwilach.

Wyraża swoją opinię, którą bardzo chętnie bym zacytował, aby określić te mixy ;).

Nie potrafisz przyjąć krytyki, taka prawda.

Opublikowano

Avicii - Wake Me Up

REMIX LEPSZY ID ORGINALU :D ALE JAKOŚ DZIWNIE TO BRZMI

ON TU SPIEWA A W TLE TECHNO LECI :)

ZAPRASZAM DO OCENIANIA DISSóff

Nakou vs aprzestan > www.mpcforum.pl/topic/1053579-pojedynekdiss-vs-ktos-d/#entry8994553

Opublikowano

Hejtujesz, jakis ty meski ! :-)

Zrob cos tovpogadamy :-). Nie gram 24\7 tylko w wolnych chwilach.

No to teraz dojebałeś #KIDDPANCZLAJNERZE

Po pierwsze wyjaśnimy sobie to: "Zrób coś to pogadamy", powiedziałbyś to krytykowi muzycznemu kurwa? Żaden krytyk muzyczny nie robi muzyki ale się kurwa na niej zna więc wypad z takimi teoriami. W takim razie jeśli jakiś film NIE SPODOBAŁBY CI SIĘ to nie miałbyś kurwa prawa do piśnięcia złego słówka, no bo przecież filmów nie robisz... Kurwa gratulacje... za głupotę.

Po drugie nic nie shejtowałem (chyba że uważasz pisanie "chujowe" za hejt, to pozdro, hejt jest wtedy gdy ktoś obraża autora np. "ty kurwo", a nie za wyrażenie się "chujową muzykę robisz"), więc stul gębę, tylko konstruktywna krytyka, masz wszyściuteńko uargumentowane, a ty nadal nie potrafisz udowodnić czemu słaba, chujowa muzyka wychodząca z pod twojego szyldu według Ciebie jest dobra

Po trzecie chuj kogo obchodzi kiedy ty sobie coś tworzysz i ile, to co tworzysz ma być po prostu dobre i ja mam w dupie czy ty tworzysz 5 dni czy 5 lat ale nie lubię gdy ktoś pierdoli że "no bo gram od dwóch lat", dwa lata to jest czas żeby nauczyć się spokojnie robić dobre produkcje i nie mam na myśli 24/7 tylko w wolnych chwilach.

Po czwarte to że według ciebie coś jest dobre nigdy nie będzie znaczyć że tak jest, nawet jak mający CHUJA w uszach słuchacz to spropsuje

Po piąte ROBIĘ COŚ SAM, tworzę sobie swoje rzeczy ale nie widzę sensu pakowania takich chujowych produkcji w neta, bo po co? Jak będę wiedział że potrafię robić dobre produkcje to je wstawię w neta, taka jest różnica między mną, a tobą.

Po szóste NAUCZ SIĘ KURWA PRZYJMOWAĆ KRYTYKĘ BO JAKIEŚ NIC NIEZNACZĄCE PROPSY NIE ZROBIĄ Z CIEBIE ZAJEBISTEGO PRODUCENTA, NO CHYBA ŻE W GIMBAZIE SIĘ POCHWALISZ TO KAŻDY BĘDZIE MÓGŁ SIĘ SPUŚCIĆ W KOMENTARZACH NA YT.

ELO, nie pozdrawiam.

Opublikowano

W ten weekend jeszcze coś wrzucę. Ostatnio mam problemy z internetem, bo zmieniałem dostawcę, więc nie miałem narazie jak. :C

<3

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...