Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 na tv 50 cali dobre?

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jeżeli odpalę gta 5 na telewizorze LG 50 cali wszystko będzie dobrze? gra nie będzie się ścinać i czy grafika będzie ładna?

Hdmi 1

Hdmi 2

Rgb

Hdmi 3

Hdmi 4

AV 1

AV 2

AV 3

Na pilocie mam też przycisk AV mode

Model LG 50PQ2000 50 cali

Kupiony za 6 tyś 2 lata temu

I czy jeżeli odpalę na tym gta 5 to grafika będzie ok? nie będzie się ścinać itp?

Opublikowano

Chodzi mi o to że kumpel gadał że na takim tv gry będą się zacinały a to moja pierwsza konsola więc chce mieć pewność że będzie dobrze działać..

Opublikowano

Więc jak na 100% będzie wszystko dobrze z konsolą jak i z grami?

Nie,nie powinno się ścinać, w żadnym wypadku,zresztą to już mówili ci koledzy wyżej ;)

Jeżeli gra ścina, to może być wina po jej stronie, optymalizacji, lecz wątpię by takie coś występowało w przypadku GTA V.

A i jeszcze, używaj opcji edytuj.

Opublikowano

No to dzięki za odpowiedzi ;).

I jeszcze jedno wiadomo coś nowego na temat gta online który wyjdzie 1 października?

Nie, nie ma nic nowego, zresztą byłoby wszystko tak jak powiedziałem wcześniej, po statusach etc. na MPCForum, mógłbyś się dowiedzieć ;)

Ogólnie to będzie coś aka RP/RPG, ponieważ będą misję, możliwość kupowania aut etc, dużo ciekawych rzeczy znajdziesz w moich ciekawostkach np. to ,że "Pan L. Benzies powiedział w wywiadzie "inne znane tereny z znanej serii GTA, takie jak Liberty City również pojawią się pewnego dnia w ramach GTA Online." czyżby w wersji MP, dało lecieć się do LC, albo innych lokacji?".

Opublikowano

Hmmm wygląda ten gta online na bardzo pomysłowe ;)

"ten gta online być bardzo pomysłowe"

Nie powinno ci nic ścinać na tym telewizorze, mam 46 i mi nie ścina nic.

Opublikowano

Tak kurwa będzie się ścinać w chuj, przy okazji mam telewizor sharpa 80 '' cali dwa dni po wystawieniu w naszej pięknej galerii we wrocławiu, oczywiście JA go kupiłem za 16,898,75 zł. Było dosyć tanio, ale wiesz... Tyle wejść i wyjść... Chyba się GTA V nie zatnie co ? HM zatnie czy nie zatnie ? A zatnie ?

anty warn: - Wina konsoli przy zacinaniu.

Opublikowano

Tak kurwa będzie się ścinać w chuj, przy okazji mam telewizor sharpa 80 '' cali dwa dni po wystawieniu w naszej pięknej galerii we wrocławiu, oczywiście JA go kupiłem za 16,898,75 zł. Było dosyć tanio, ale wiesz... Tyle wejść i wyjść... Chyba się GTA V nie zatnie co ? HM zatnie czy nie zatnie ? A zatnie ?

anty warn: - Wina konsoli przy zacinaniu.

Po prostu się pytałem czy na tej rozdzielczości gry będą się zacinać to moja pierwsza konsola dlatego nie wiem nic o tym co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...