Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ps3 stanieje po wyjściu ps4?

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ok ale tak na wasze oko to po ile gra potanieje po wyjściu ps4?

Ja zamierzam dopiero kupić konsole ps3 w grudniu dlatego po ile spadnie cena tak na oko w grudniu ? ;)

Opublikowano

Gra dużo nie stanieje to jest 100 % pewne . Co do konsoli to cena spadnie od 100 do 300 zł max. i pojawi się też tańsza wersja z 12 gigabajtowym dyskiem . (Sony robi to samo co z PSP)

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ps3 stanieje po wyjściu ps4?

Teraz ps3 kosztuje równe 1tyś i czy po wyjściu ps4 stanieje ps3?

PS3 1tyś? Gdzie tak drogo?

Już teraz wersje 12GB kosztują ok. 650zł (NOWE)

Opublikowano

Ale ja zamierzam kupić w komputroniku ps3 super slim 500gb za 999zł i dlatego się pytałem ile stanieje po wyjściu ps4 tak na oko ;)

Opublikowano

1tyś zł LOL. Ja kupiłem pod koniec wakacji ps3 z kamerką, dwoma padami, i trzema grami za 550zł. Nie pamiętam jak było z spadkiem cen PS2 po wyjściu PS4, ale wątpię by było to nawet 200zł, myślę ża spadek to 50-100złzł i nie więcej bo konsola świetna, pełno gier, i ciągle wychodzą na nią gry.

Opublikowano

Stanieć, stanieje, ale nie jakoś strasznie, Sony wie z doświadczenia że nawet starsze konsole się sprzedają, może w mniejszym nakładzie, ale pójdą, dla przykładu, mój znajomy kupił ps2 4 lata po produkcji i gra na nim do dziś. Według mnie cena może zejść około 50-100 zł, nie więcej :F

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...