Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 360 warto ? 550zł

JakeNoluv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. znalazłem konsole na sprzedaż za cena wystawiona to 550zł czy warto(mysle ze do 450 zejdzie ;p ? nie znam sie wg na tym i dlaetgo pytam. ( nw czy dobry dział jak cos to prosze przeniesc

Witam, na wymiane posiadam xboxa 360 premium 60gb.

Konsola 100% sprawna, był wymieniany niedawno laser, oraz cały procesor graficzny (gpu). Konsola ma poprawione chłodzenie - falcon.

UWAGA! KONSOLA JEST PRZEROBIONA JTAG/RGH CO POZWALA ODPALAĆ GRY Z PENDRIVE I Z DYSKU KONSOLI! NIE TRZEBA ŻADNYCH PŁYT ABY GRAĆ!

JEST TO NAJWYZSZA MOZLIWA MODYFIKACJA XBOXA, POZWALA NA KONTROLOWANIE TEMPERATURY ORAZ ODPALANIE GIER Z EMULATORÓW!

Xbox posiada wejscie na hdmi i do kinnecta

Na dysku są zgrane takie gry jak:

- GTA V!!

- Battlefield 3

- Grid 2

- Trials Evolution

- Fifa Street najnowsza

- Fifa 13

- Metro

- Remember Me!

Do konsoli posiadam: zasilacz + przełączke, 1 pad z akumulatorem + ładowarka, kabel do telewizora, dysk 60gb hdd.

Polecam wszystkim

Opublikowano

Jak dla mnie, nie warto.

Jest to falcon, czyli dość stara konsola, pisze, że miała wymieniane GPU, więc musiało coś paść.

Ja bym tego nie brał.

Za 550zł można znaleść podobne konsolki, tylko że praktycznie nie awaryjne jaspery.

Opublikowano

Wg. mnie sie wogole nie oplaca, za ta cene mozna kupic nawet slima z HDD 250GB, jest tez przerobiona wiec jesli chcesz grac na multiplayerze to sie bys musial z tym pozegnac na starcie, FALCON jezu... nie skomentuje,wymieniane GPU wiec cos padlo juz w niej i moze pasc znowu po 3 mies. gwarancji w serwisie.

K4milo%20PL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...