Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana?

DJKacpirxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam pytanie. Dziś chciałem wbić do nfs jak co dnia. Loguje na konto , a tam nie ma mojego kierowcy. Czyżbym dostał bana? Dodam że wczoraj grałem na bocie.

Zależy mi , bo jednak troszkę hajsu poleciało. Przepraszam że przed tematem nie napisałem "Pytanie" , ale jestem tak przymulony że...

Opublikowano

Cześć , mam pytanie. Dziś chciałem wbić do nfs jak co dnia. Loguje na konto , a tam nie ma mojego kierowcy. Czyżbym dostał bana? Dodam że wczoraj grałem na bocie.

Zależy mi bo jednak troszkę hajsu poleciało. Przepraszam że przed tematem nie napisałem "Pytanie" , ale jestem tak przymulony że...

Bardzo możliwe, że zalogowałeś się na inny serwer.

Wybiera się go w launcherze, a dokładniej w górnej jego części.

Jeśli grałeś na Apex-EU to zaznacz Apex-EU

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bardzo możliwe, że zalogowałeś się na inny serwer.

Wybiera się go w launcherze, a dokładniej w górnej jego części.

Jeśli grałeś na Apex-EU to zaznacz Apex-EU

Wszedłem jeszcze na stronę gdzie można było sprawdzić staty z gier. Teraz jeszcze wszedłem na stronę, gdzie można było robić sobie sygnatury. Też mnie tam nie ma. Grałem na Apex-EU. Nie wiem co jest grane. Może wiecie co to może być?
Opublikowano

Wszedłem jeszcze na stronę gdzie można było sprawdzić staty z gier. Teraz jeszcze wszedłem na stronę, gdzie można było robić sobie sygnatury. Też mnie tam nie ma. Grałem na Apex-EU. Nie wiem co jest grane. Może wiecie co to może być?

Nawet jeśli konto jest zablokowane statystyki się wyświetlają.

Może miałeś inne konto?

PS.Patrzyłeś jaki masz serwer ustawiony?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jakbyś dostał bana to konto byłoby zablokowane per-mentalnie lub do roku 2038 jak u mojego kumpla który kiedyś cheatował. Jak nie masz kierowcy to zapewne wszedłeś na inny serwer, zaloguj się na każdy serwer po kolei i zobacz.

Opublikowano

Wszedłem na każdy serwer po kolei i nic nie ma. Jakoś mój kierowa został usunięty, ale nie wiem jak. W niedzielę usuwałem kierowce, ale to był mój drugi. Po usunięciu drugiego kierowcy, wbiłem na głównego i sobie trochę grałem. No wyszedłem i koniec. Wczoraj próbowałem wbić i nic nie ma. Nie wiem, pisać gdzieś? Co robić?

Opublikowano

Pisz do centrum pomocy lub zadzwoń do nich telefonicznie (będzie szybciej w ciagu 5min. wszystkiego sie dowiesz).

http://pomoc.ea.pl

Tel: Mogę podać na PW ponieważ nie wiem czy warna za podanie numeru czyjegoś nie ma ;)

Opublikowano

Pisz do centrum pomocy lub zadzwoń do nich telefonicznie (będzie szybciej w ciagu 5min. wszystkiego sie dowiesz).

https://help.ea.com/pl/play4free/need-for-speed-world

Zgłosić błąd, czy coś innego? Mógłbyś wytłumaczyć ;)? Jak coś to jutro kupię kartę i zobaczymy, bo telefon mam zablokowany;_;. Dzięki za pomoc.

Adriano™, mógłbyś podać ten nr do nich na pw?

Opublikowano

Zgłosić błąd, czy coś innego? Mógłbyś wytłumaczyć ;)? Jak coś to jutro kupię kartę i zobaczymy, bo telefon mam zablokowany;_;. Dzięki za pomoc.

Zarządzanie kontem, telefonicznie nie musisz nic wybierać tylko od razu mówisz zaistniałą sytuacje.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...