Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hmm.?

eXe007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie do was jeżeli kupię powiedzmy sobie teraz skin do Rybaka Fizza , a w piątek będzie wyprzedaż tego skina to mogę go zwrócić nie mająć żetona.
Słyszałem , że jest na to 2 tygodnie i wystarczy się z kontaktowac z supportem:)

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Jeśli nie masz żetonów - nie zwrócisz postaci , kiedyś był kontakt z supportem(na zasadzie 3 postacie / skiny do zwrotu ) , teraz wprowadzili żetony oraz nowe zasady .

Opublikowano

Z supportem to już nie wiem jak jest ale wydaje mi się ze nie dasz rady tego zwrócic .

Jakieś uzasadnienie , że na pewno nie?

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Jakieś uzasadnienie , że na pewno nie?

A np. takie,że jeśli były by zwroty to każdy gracz by sobie w kółko zwracał te skiny i postacie - przez to riot miałby mniejszy zysk ( bo by się skiny nudziły ) a do tego ludzie by obegrali wszystkimi postaciami i by sobie bezczynnie wybierali jaką postać kupić .

Opublikowano

Chuja wiesz, jak kupisz champa za rp czy skina, tydzien czy moze 3 dni przed tym jak jest na sale, to piszesz to supportu i oddają ci roznice rp. Sam tak raz zrobilem

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...